SNS Persoonlijke Lening

Met de SNS Persoonlijke lening leen je een bedrag in één keer voor een grote aankoop, zoals een auto. Elke maand betaal je aflossing en een vaste rente.
Let op: deze variant Persoonlijke Lening kun je vanaf 2020 niet meer aanvragen. De pagina is alleen bedoeld om je te informeren als je zo’n lening hebt.

Rente en aflossing

Je betaalt per maand rente en aflossing over het bedrag dat je leent. Dit maandelijkse bedrag schrijven we automatisch van je betaalrekening af. Dat doen we op de 1e van de maand. De hoogte hangt af van het totale kredietbedrag. Dat en de rente die je betaalt, vind je in je contract. Een persoonlijke lening heeft een vaste looptijd zodat je vooraf weet wanneer je klaar bent met aflossen.

Extra aflossen

Wil je extra aflossen? Dat kan als je precies een maandbedrag of een veelvoud daarvan overboekt. Stort het bedrag op het rekeningnummer van je SNS Persoonlijke lening. Het maandbedrag verandert niet maar je bent wel eerder klaar met aflossen.

Extra of volledig aflossen?

We helpen je graag

Verandert er iets in je situatie met financiële gevolgen? Ga je bijvoorbeeld uit elkaar of word je werkloos? Neem dan contact met ons op. Dan proberen we je te helpen bij het voorkomen van geldzorgen.

Werkloos of arbeidsongeschikt?

Bij sommige leningen heb je je kunnen verzekeren tegen onvrijwillige werkloosheid of volledige arbeidsongeschiktheid met een SNS Kredietverzekering. Kijk in je overeenkomst of je verzekerd bent.

Informatie opvragen over je lening

In een SNS Winkel kun je opvragen hoeveel je nog moet aflossen. Neem dan een geldig identiteitsbewijs en het nummer van je lening mee. Dat vind je op het contract van je lening of op het overzicht dat je ieder jaar krijgt. We kunnen deze persoonlijke informatie niet geven als je belt.

Opheffen

Dit krediet kun je opheffen wanneer je wilt. Je saldo moet dan wel eerst op 0 staan.

Lening opheffen

Oversluiten

Heb je, naast je SNS Persoonlijke lening, kredieten en leningen lopen bij andere banken of organisaties? Wist je dat het overzichtelijker en goedkoper kan zijn als je je lening dan over sluit? Wil je je SNS Persoonlijke lening oversluiten bij een andere organisatie en wijzen ze je af? Neem dan contact met ons op.

Verhogen

Het is niet mogelijk om je persoonlijke lening te verhogen.

Kwijtschelding bij overlijden

Als jij of je partner met wie je SNS Persoonlijke lening hebt aangevraagd komt te overlijden, hoeven je nabestaanden het openstaande kredietsaldo vaak niet terug te betalen. Alleen achterstallige maandtermijnen moeten nog worden betaald.

Voorwaarden van SNS Persoonlijke lening

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten.

Bekijk ook

Even contact met ons opnemen?

Even contact met ons opnemen?

Wil je ons persoonlijk spreken? Dan kan dat op verschillende manieren.