SNS Persoonlijke Lening Duurzaamheid

De SNS Persoonlijke Lening Duurzaamheid is speciaal bedoeld om energiebesparende maatregelen aan je koophuis te financieren. Bijvoorbeeld voor zonnepanelen of isolatie. Je leent het bedrag in 1 keer, betaalt elke maand een vast bedrag en de lening heeft een vaste rente.

Goed om te weten: Dit product kun je niet meer openen. Deze pagina is alleen bedoeld om je te informeren als je een Persoonlijke Lening Duurzaamheid hebt.

Zoek je een persoonlijke lening voor het verduurzamen van je huis? Lees dan verder over de SNS Persoonlijke Lening voor verduurzamen woning.

Voor wie?

Je kunt de SNS Persoonlijke Lening Duurzaamheid afsluiten als:

  • Je klant bent van SNS
  • Je het geleende bedrag gebruikt om je koophuis energiezuiniger te maken
  • Je niet meer dan € 25.000 wilt lenen
  • Je de lening voor je 75e kunt terugbetalen
  • Je de lening binnen 10 jaar aflost

Rente en aflossing

Je betaalt elke maand rente en aflossing over het bedrag dat je leent. Dit bedrag schrijven we automatisch van je betaalrekening af, op de 1e van de maand. Je betaalt achteraf. Dus wordt de lening halverwege de maand afgesloten? Dan schrijven we de eerste keer de helft van het maandelijkse aflosbedrag af. In de kredietovereenkomst staat hoeveel je precies aflost en aan rente betaalt. De rente is onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar. De actuele rente voor de Persoonlijke Lening Duurzaamheid is voor alle looptijden 3,8%.

Goed om te weten: Je ontvangt de lening in 1 keer. Een persoonlijke lening heeft een vaste looptijd, zodat je van tevoren weet wanneer je klaar bent met aflossen. Bedragen die je hebt afgelost, kun je niet meer opnemen.

Extra aflossen

Wil je extra of volledig aflossen? Dat kan altijd. En zonder kosten. Stort het bedrag op het rekeningnummer van je persoonlijke lening. Het maandbedrag verandert niet, maar je bent wel eerder klaar met aflossen.
Extra of volledig aflossen

Informatie opvragen over je lening

Je krijgt elk jaar een overzicht waarin staat hoeveel je nog moet aflossen. Wil je tussentijds weten hoeveel je nog moet aflossen? Kom dan even langs in een SNS Winkel. Neem een geldig identiteitsbewijs en het nummer van je lening mee. Dit nummer staat in de kredietovereenkomst van je lening en op het jaarlijkse overzicht. We mogen geeninformatie over je lening via de telefoon geven.

Lening opheffen

Als je je lening volledig hebt afgelost, dan wordt deze automatisch beëindigd en afgemeld bij BKR.
Lening opheffen

Lening verhogen

Je kunt je persoonlijke lening niet verhogen. En wat je hebt afgelost kun je niet opnieuw opnemen.

Voorwaarden SNS Persoonlijke Lening Duurzaamheid

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten.

Bekijk ook

Even contact met ons opnemen?

Even contact met ons opnemen?

Wil je ons persoonlijk spreken? Dan kan dat op verschillende manieren.