SNS Doorlopend Krediet Afgesloten voor 3 oktober 2011

SNS Doorlopend Krediet kun je niet meer afsluiten. De informatie op deze pagina is alleen bedoeld om je te informeren als je deze lening hebt.


Goed om te weten: Alle SNS Doorlopende Kredieten zijn geblokkeerd. Je kunt van het geblokkeerde krediet geen geld meer opnemen.

Rente en aflossing

Je betaalt per maand minimaal 2% van het bedrag dat je hebt opgenomen. Dat is het termijnbedrag. Dit bedrag bestaat uit rente en aflossing en schrijven we automatisch van je rekening af. Dat doen we altijd rond de 25e van de maand. Doordat je geen geld meer kunt opnemen, bouw je je krediet automatisch af. Wil je weten hoeveel je betaalt aan aflossing en rente? Kijk dan in Mijn SNS of op je papieren rekeningafschrift.

Variabele rente

Over je krediet betaal je een variabele rente. Dat betekent dat deze tussendoor kan stijgen en dalen. Toch betaal je elke maand een vast bedrag aan rente en aflossing.

Als de rente stijgt, wordt het bedrag dat je betaalt aan aflossing lager. Dit betekent dat je er langer over doet om je lening af te lossen. Het omgekeerde geldt ook. Als de rente daalt, wordt het bedrag dat je aan aflossing betaalt hoger. Je lost je lening dan sneller af. De rente vind je in Mijn SNS of op je papieren rekeningafschrift.

Einde van je krediet

Toen je de lening afsloot, hebben we afgesproken op welke leeftijd je uiterlijk begint met afbouwen van je krediet. Kijk op je overeenkomst wanneer dat is. We verlagen vanaf dan iedere maand je limiet. Je moet dan binnen 3 of 5 jaar je hele lening aflossen. Heb je hier vragen over? Bel dan klantenservice op 030 - 633 30 00 of kom langs in een SNS Winkel.

Extra aflossen

Wil je extra aflossen? Dat kan. Boek het bedrag dat je wilt aflossen over op het rekeningnummer van je SNS Doorlopend Krediet. Afgeloste bedragen mag je niet meer opnemen.

We helpen je graag

Verandert er iets in je situatie met financiële gevolgen? Ga je bijvoorbeeld uit elkaar of word je werkloos? Neem dan contact met ons op. Dan proberen we je te helpen bij het voorkomen van geldzorgen.

Oversluiten

Heb je, naast je SNS Doorlopend Krediet, kredieten en leningen lopen bij andere banken of organisaties? Goed om te weten dat het overzichtelijker en vaak goedkoper is om je lening dan over te sluiten. Wil je je SNS Doorlopend Krediet oversluiten bij een andere organisatie en wijzen ze je af? Neem dan contact met ons op.

Opheffen

Als je je lening volledig hebt afgelost, dan wordt deze automatisch beëindigd en afgemeld bij BKR

Kwijtschelding bij overlijden

Als jij of je partner met wie je SNS Doorlopend Krediet hebt aangevraagd komt te overlijden, hoeven je nabestaanden het openstaande kredietsaldo vaak niet terug te betalen. Achterstallige maandtermijnen moeten altijd nog worden betaald.

Werkloos of arbeidsongeschikt?

Bij sommige leningen heb je je kunnen verzekeren tegen onvrijwillige werkloosheid of volledige arbeidsongeschiktheid met een SNS Kredietverzekering. Kijk in je overeenkomst of je verzekerd bent.

Voorwaarden van SNS Doorlopend Krediet

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten.

Bekijk ook

Contact met klantenservice

Contact met klantenservice

Heb je een specifieke vraag aan een medewerker? Bel, mail of stuur dan een whatsappje.