Je lening aflossen

Beetje bij beetje je lening terugbetalen of het hele bedrag overboeken, zo doe je dat.

Een deel aflossen

Heb je een SNS Doorlopend Krediet afgesloten voor 3 oktober 2011? Dan kun je je lening aflossen door het bedrag over te boeken naar het rekeningnummer van je lening. Dat nummer vind je bijvoorbeeld in Mijn SNS, in het jaarlijkse overzicht of je vraagt het na in een SNS Winkel. Vergeet je identiteitsbewijs niet.

Heb je een lening afgesloten na 3 oktober 2011? Dan kun je je lening aflossen door in te loggen op: https://mijnlenen.snsbank.nl.

Alles aflossen

Als je je lening in 1 keer helemaal wilt aflossen, dan doe je dat op dezelfde manier als een deel aflossen.

Persoonlijke lening aflossen

Je kunt je persoonlijke lening extra aflossen als je precies een maandbedrag of een veelvoud daarvan overboekt. Stort het bedrag op het rekeningnummer van je SNS Persoonlijke lening. Het maandbedrag verandert niet maar je bent wel eerder klaar met aflossen.

Niet vergeten: opheffen

Denk er dan aan dat je de lening ook opheft. Dat is verstandig omdat we dan aan het Bureau Krediet Registratie doorgeven dat je lening is afbetaald.

Opheffen is belangrijk, want als we je niet afmelden bij het BKR, dan heeft je registratie later misschien invloed op een aanvraag van een creditcard of nieuwe hypotheek. Meer over een BKR-registratie lees je bij Lenen en het BKR.

Iemand anders lost voor je af

Iemand anders kan ook aflossen door een bedrag over te boeken op rekeningnummer NL57SNSB0874013267 en begunstigde ‘SNS Bank’. Hij of zij moet dan vermelden in de opmerkingen:

  • Aflossing voor:
  • Het rekeningnummer van je SNS Persoonlijke lening.
  • Jouw naam.
Inloggen Mijn SNS

Inloggen Mijn SNS

Log in en boek geld over naar het rekeningnummer van je lening.
Lening opheffen

Lening opheffen

Heb je alles afgelost en wil je je lening opheffen? We helpen je graag.Terug naar boven