De browsers die u gebruikt wordt niet meer ondersteund.
Toegang via Windows XP met Internet Explorer 8 of lager wordt per 10 mei 2015 beëindigd.

Kijk hier voor meer informatie.

tekst browser
SNS Bank

Geef je mening

Zo werkt het online huishoudboekje in Mijn SNS

Wil jij ook meer inzicht in je inkomsten en uitgaven? Met het online huishoudboekje 'Inkomsten en Uitgaven' zie je wat je per maand besteedt en overhoudt. Veilig en in 1 oogopslag. Je vindt je huishoudboekje in Mijn SNS, je persoonlijke bankomgeving.Wie kan het online huishoudboekje nu al gebruiken?

Iedereen met een SNS Betaalrekening heeft toegang tot Mijn SNS en het online huishoudboekje.

Kosten huishoudboekje

Het online huishoudboekje is een gratis service bij SNS Betaalrekeningen. De kosten van je SNS Betaalrekening blijven gelijk, ook als je het online huishoudboekje niet gebruikt.

Je bankrekeningen in 1 overzicht

In je huishoudboekje zie je je SNS Betaalrekeningen in 1 overzicht. Je kunt zelfs rekeningen van de meeste andere Nederlandse banken toevoegen. Om ervoor te zorgen dat het online huishoudboekje klopt, gebruiken wij de gegevens uit Mijn SNS. Deze gegevens gebruiken we alleen om onze dienstverlening te verbeteren, niet voor commerciële doeleinden.

Eenvoudig budgetten instellen

Je online huishoudboekje verdeelt je bij- en afschrijvingen automatisch in categorieën, zoals boodschappen, brandstof en wonen. Zelf categorieën maken kan ook. Per categorie kun je een budget instellen, bijvoorbeeld een vast bedrag per maand voor boodschappen. Op elk moment kun je per categorie zien hoeveel geld je al hebt uitgegeven en hoeveel je nog over hebt.

Vergelijk je uitgaven met die van anderen

Met het huishoudboekje kun je niet alleen je eigen bestedingspatroon zien. Je kunt deze ook anoniem vergelijken met andere gebruikers van het online huishoudboekje. Zo krijg je nieuwe inzichten in je uitgaven.

Actuele weergave van je geldstromen

Elke keer dat er iets verandert in de bij- en afschrijvingen van je SNS Betaalrekeningen, wordt dit bijgewerkt in Mijn SNS – je persoonlijke bankomgeving. Deze veranderingen zijn dan ook zichtbaar als je je huishoudboekje in Mijn SNS opent. Als je bezig bent in je huishoudboekje worden je bij- en afschrijvingen niet direct gesynchroniseerd. De gegevens van je rekeningen bij andere banken, moet je handmatig toevoegen.

Er kan soms een klein verschil zijn tussen de periode van bij- en afschrijvingen in Mijn SNS en in je huishoudboekje. Hier wordt aan gewerkt.

Rekeningen verwijderen uit het online huishoudboekje

Ga naar je huishoudboekje in Mijn SNS. Bij 'Weergave wijzigen' kun je aanvinken welke rekeningen je wilt zien en verwijderen.