SNS Hypotheek Looptijdservice

Je gaat een hypotheek vaak voor een lange tijd aan. In die tijd kan er veel veranderen. Misschien kan je hypotheekrente tussentijds wel omlaag. Daarom is er SNS Hypotheek Looptijdservice. Zo blijven we betrokken van het begin tot het einde van je SNS Hypotheek.

SNS Hypotheek Looptijdservice in het kort

  1. Een seintje: Je krijgt elk jaar een seintje als je hypotheekrente misschien omlaag kan.
  2. Onderhoud: je krijgt elke 2 jaar een uitnodiging voor een persoonlijk oriëntatiegesprek.
  3. Korting: Je krijgt korting op je hypotheekrente in combinatie met een SNS Betaalrekening.
  4. Advies: Je krijgt snel advies van een doorstroomspecialist die alles weet over je hypotheek en of die mee kan verhuizen.

Een seintje als je rente omlaag kan

We checken elk jaar op een paar punten of de rente van je SNS Hypotheek misschien omlaag kan en geven je daarvan een seintje. Zo kijken we op dit moment of je onze betaalrekening actief gebruikt en korting kunt krijgen op je hypotheekrente. En of het voordelig is om nu al je vaste rente om te zetten naar een lagere rente, ondanks de vergoeding voor het renteverlies van de bank die je hiervoor betaalt. Het blijft goed om het ook zelf in de gaten te houden. Dit kan met de SNS Hypotheek Check.

Tijdens een gratis oriëntatiegesprek kijkt een SNS Adviseur of een lagere rente gunstig is. Soms betaal je ervoor om je rente aan te passen. Je hoort altijd vooraf hoeveel.

Pas wel op met een (bank)spaarhypotheek. Een lagere hypotheekrente is dan meestal niet voordelig. Want als de hypotheekrente daalt, daalt ook de spaarrente die je krijgt over je gespaarde kapitaal. Je moet dan extra inleggen om het aflosbedrag bij elkaar te sparen. Bel eerst met je SNS Adviseur.

Check je hypotheek

We kunnen je hypotheek op een paar punten checken. Maar we weten natuurlijk niet alles van je. Check zelf of je hypotheek nog goed bij je past.

Elke 2 jaar een persoonlijk oriëntatiegesprek

Elke 2 jaar nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek. Want tijdens de looptijd van je hypotheek kan er veel veranderen. Misschien verwachten jullie wel een kindje en wil je verbouwen. Of je hebt een aflossingsvrije hypotheek, maar weet niet hoe je die gaat betalen als je de hypotheekrente straks niet meer mag aftrekken. Samen kijken we of je hypotheek nog past. Je krijgt een idee van wat er kan en wat een advies hierover kost.

Korting

Mooi meegenomen: met een SNS Hypotheek krijg je maar liefst 0,25% korting op je hypotheekrente als je een SNS Betaalrekening als je hoofdrekening gebruikt. Dus voor je inkomen en vaste lasten. Profiteer je al van een rentekorting omdat je een SNS Betaalrekening hebt? Dan houd je die korting. De korting blijft gelijk tijdens je rentevaste periode. Daarna krijg je een nieuw rentevoorstel en hoor je of je dan weer korting krijgt.

Bekijk alle voorwaarden voor de korting

Hoeveel bespaar je?

Hypotheek: Korting op hypotheekrente: Je bespaart elk jaar:
€ 200.000 0,25% € 500 bruto

De korting krijg je tijdens je rentevaste periode en als je onze betaalrekening actief gebruikt. Dat wil zeggen: voor je inkomen en vaste lasten.

Advies van een doorstroomspecialist

Heb je al een hypotheek bij ons? En wil je verhuizen? Dan kun je terecht bij onze adviseur. Hij is ook doorstroomspecialist en weet dus waar je allemaal rekening mee moet houden. Voor je oude én je nieuwe huis. Bijvoorbeeld of je hypotheek mee kan verhuizen. Wat de regels zijn als je overwaarde op je huis hebt. Of wat verstandig is als je een restschuld hebt. En hij is je vaste aanspreekpunt. Appen en mailen met jouw specialist hoort er dus gewoon bij. Is het tijd om iets te regelen voor je nieuwe stek? Dan kun je soms al binnen 1 werkdag met elkaar aan tafel. Nog een voordeel: onze doorstroomspecialist kan een gratis, onafhankelijke waardebepaling aanvragen. Dat kan je helpen bij het bepalen van je verkoopprijs of een goed bod.

Nu specialist nodig?

Wil je snel een doorstroomspecialist spreken? Bijvoorbeeld omdat je een bod hebt gedaan op een huis? Bel ons dan: 030 - 633 30 00. Onze klantenservice zorgt ervoor dat je snel terechtkunt.

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Gratis oriëntatiegesprek aanvragen

Wil je weten of je nog goed zit met je hypotheek? Maak dan een afspraak met een SNS Adviseur.
De RenteChecker!

De RenteChecker!

Betaal je niet te veel hypotheekrente? Met onze RenteChecker bereken je 't in 1 minuut. Waar je hypotheek ook loopt.

Terug naar boven