Hypotheekindicatie bij de SNS Hypotheek

Met de hypotheekindicatie kan de adviseur al tijdens het adviesgesprek goed inschatten of je de SNS Hypotheek kunt krijgen. En zijn alle benodigde documenten aangeleverd? Dan is binnen 24 uur de hypotheekofferte rond als alle documenten zijn goedgekeurd.

Goed om te weten: We geven geen hypotheekindicatie meer. De informatie op deze pagina geldt alleen voor jou als je al een hypotheekindicatie hebt.

Hypotheekindicatie in 't kort

 • In combinatie met de SNS Hypotheek
 • Gebruikt de adviseur als je voor het eerst een huis koopt
 • Al tijdens het adviesgesprek kan de adviseur goed inschatten of je de hypotheek krijgt
 • Binnen 24 uur een hypotheekofferte als je documenten zijn goedgekeurd

Zo werkt de hypotheekindicatie

Je gaat voor het eerst een huis kopen. Je hebt een huis op het oog en maakt een afspraak met de SNS Adviseur. Voor het gesprek lever je je gegevens en de informatie over het huis dat je wilt kopen aan.

Indicatie tijdens het adviesgesprek

Blijkt tijdens het adviesgesprek dat uit al onze aanbieders de SNS Hypotheek het beste past bij jouw situatie? Dan kan de adviseur de hypotheekindicatie gebruiken, waardoor de adviseur al tijdens het gesprek goed kan inschatten of je de hypotheek kunt krijgen.

  Let op: Pas na het beoordelen van de benodigde documenten krijg je duidelijkheid of je de SNS Hypotheek ook daadwerkelijk krijgt.

  Renteaanbod

  Je krijgt van ons een voorstel voor de hypotheekrente (renteaanbod). Kies je voor ons? Dan vertelt de adviseur je precies welke gegevens en documenten we nog van je nodig hebben. Denk daarbij aan een taxatierapport en een voorlopige koopovereenkomst.

  Je hypotheekofferte

  Doordat je adviseur de hypotheekindicatie heeft gebruikt, is je hypotheekofferte binnen 24 uur klaar, nadat de documenten bij ons zijn aangeleverd. Zijn de documenten op vrijdag binnen? Dan is de offerte op maandag bij je adviseur. Voorwaarde is wel dat alle documenten zijn beoordeeld en goedgekeurd.

  Je hebt vervolgens nog 2 weken de tijd om te beslissen of je de hypotheek ook echt wilt afsluiten en om de offerte te ondertekenen.

  Goed om te weten

  De hypotheekindicatie kan alleen:

  • als jij en je partner voor het eerst een huis kopen
  • met de SNS Hypotheek, niet voor de andere hypotheekaanbieders waar wij mee samenwerken
  • door de SNS Adviseur worden gebruikt tijdens het adviesgesprek

  Vragen?

  Bel, app of mail en plan een afspraak in de winkel bij jou in de buurt.
  06 - 13 19 22 66