AEGON hypotheek: iets voor jou?Bij ons kun je ook kiezen voor een hypotheek van Aegon. Lees wanneer een hypotheek van Aegon bij je past. 

Waarom Aegon als andere hypotheekaanbieder?

We bieden de hypotheek van Aegon aan, omdat Aegon een bekende en grote aanbieder is in de Nederlandse hypotheekmarkt. Je kunt er kiezen uit veel scherpe rentes: van 1 tot en met 30 jaar. En ze bieden een snelle service.

Over Aegon

Aegon wil klanten helpen om zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Dat sluit mooi aan bij een van onze beloften aan jou: dat het draait om jouw belang. Daarom is het belangrijk dat je bij ons ook kunt kiezen voor een andere hypotheek dan de SNS Hypotheek. Aegon is daarvoor dus een goede partner voor ons.

Kenmerken van een Aegon hypotheek

 • Gunstige variabele rente en voor 15 tot en met 30 jaar vast.
 • Snel een reactie op je hypotheekaanvraag.
 • Voor starters: je ouders mogen garant staan.
 • Bij een bouwdepot is de rente die je krijgt gelijk aan de rente die je betaalt voor je hypotheek.
Goed om te weten: Je kunt de offerte die je krijgt van Aegon verlengen tot 12 maanden. Is de rente op de dag dat je hypotheek passeert hoger dan de rente in je offerte? Dan betaal je kosten: 0,2% per leningdeel per maand.

  Aegon hypotheek gunstig voor jou?

  We vroegen Shezhad Virani, financieel adviseur in de SNS Winkel in Hilversum, aan wat voor klanten hij een Aegon hypotheek adviseert.

  Shezhad: ‘In het afgelopen jaar heb ik regelmatig een Aegon hypotheek geadviseerd aan klanten die:

  • de hypotheekrente voor 15 tot 30 jaar vast wilden zetten;
  • een huis op het oog hadden, waarvan ze pas veel later eigenaar werden. De geldigheid van de hypotheekofferte van AEGON kon ik verlengen tot 12 maanden, dat was een uitkomst.’
  Goed om te weten: Iedere hypotheekaanbieder heeft zijn eigen regels. De adviseur vertelt je graag of een hypotheek van Aegon ook in jouw situatie mogelijk is.

  Hypotheekrentes vergelijken

  Heeft Aegon een scherpe hypotheekrente voor jou? Met onze tool check je snel je persoonlijke rente top 3 van de verschillende hypotheekaanbieders die je bij ons kunt kiezen.
  Vergelijk hypotheekrentes

  We helpen je kiezen

  We helpen je kiezen

  Een SNS Adviseur kan je meer vertellen over deze hypotheekaanbieder.
  Vergelijken - NBA - Icoon

  Bij ons valt er wat te kiezen

  We zijn de enige bank met bijna 200 winkels waar je voor je hypotheekadvies keus hebt uit meerdere aanbieders.