AEGON hypotheek: iets voor jou?Bij ons kun je ook kiezen voor een hypotheek van Aegon. Lees wanneer een hypotheek van Aegon bij je past. 

Waarom Aegon als andere hypotheekaanbieder?

We hebben Aegon gekozen als 1 van de andere hypotheekaanbieders, omdat Aegon een gerenommeerde en grote geldverstrekker is in de Nederlandse hypotheekmarkt.

Over Aegon

Aegon wil klanten in staat stellen om zelf bewust keuzes te maken voor een gezonde financiële toekomst. Dat sluit mooi aan bij een van onze klantbeloften: ‘Het draait om jouw belang'. Daardoor is Aegon een goede partner voor ons.

Kenmerken van een Aegon hypotheek

  • Gunstige variabele rente en rente 15 tot en met 30 jaar vast.
  • Snelle reactie op hypotheekaanvraag.
  • Geldigheid offerte te verlengen tot 12 maanden. Als de dagrente op de datum dat de hypotheek passeert hoger is dan de rente in de offerte, dan betaal je kosten: 0,2% per leningdeel per maand.
  • Voor starters: mogelijkheid om ouders garant te laten staan.
  • Bij een bouwdepot is de rente die je krijgt gelijk aan de rente die je betaalt voor je hypotheek.

Aegon hypotheek gunstig voor jou?

We vroegen Shezhad Virani, financieel adviseur in de SNS Winkel in Hilversum, aan wat voor klanten hij een Aegon hypotheek adviseert. Shezhad: ‘In het afgelopen jaar heb ik regelmatig een Aegon hypotheek geadviseerd aan klanten die:

  • de hypotheekrente voor 15 tot 30 jaar vast wilden zetten
  • een huis op het oog hadden, waarvan ze pas veel later eigenaar werden. De geldigheid van de hypotheekofferte van AEGON kon ik verlengen tot 12 maanden , dat was een uitkomst.’
Goed om te weten: Iedere hypotheekaanbieder heeft zijn eigen regels. De adviseur vertelt je graag of een hypotheek van Aegon ook in jouw situatie mogelijk is.

Hypotheekrentes vergelijken

Heeft Aegon een scherpe hypotheekrente voor jou? Met onze tool check je snel je persoonlijke rente top 3 van de verschillende hypotheekaanbieders die je bij ons kunt kiezen.
Vergelijk hypotheekrentes

We helpen je kiezen

We helpen je kiezen

Een SNS Adviseur kan je meer vertellen over deze hypotheekaanbieder.
Vergelijken - NBA - Icoon

Bij ons valt er wat te kiezen

We zijn de enige bank met meer dan 200 winkels waar je voor je hypotheekadvies keus hebt uit meerdere aanbieders.