Saldo automatisch aanvullen

Zeker weten dat er genoeg geld op je betaalrekening staat? Laat je rekening dan automatisch aanvullen vanaf je spaarrekening.

Genoeg geld op je rekening

De melding ‘maximum bereikt’ kwam tevoorschijn toen je met je betaalpas wilde betalen in de supermarkt. Of je hypotheek werd een keer niet afschreven omdat er niet genoeg geld op je betaalrekening stond. Dat nooit meer? Laat dan het saldo op je betaalrekening automatisch aanvullen vanaf je spaarrekening bij SNS.

Ook handig als je wilt voorkomen dat je rood komt te staan. Automatisch aanvullen werkt natuurlijk alleen als je op je spaarrekening genoeg geld hebt staan.

Let op: Je kunt je saldo automatisch laten aanvullen als je bij SNS een spaar- en betaalrekening hebt.

Je regelt het in Mijn SNS

Automatisch je saldo aanvullen regel je in Mijn SNS. Kies in het linkermenu 'Automatisch saldo aanvullen'. Geef aan wat je minimaal op je betaalrekening wilt hebben staan en hoe vaak dat gecontroleerd moet worden.

Staat er minder op je rekening dan je hebt ingesteld? Dan vullen we het saldo automatisch aan vanaf je spaarrekening.

Nu regelen in Mijn SNS

Een voorbeeld

Je wilt in het weekend altijd € 100 kunnen betalen of contant kunnen opnemen. Stel dan vrijdag in als wekelijkse controledag. Staat er op vrijdag bijvoorbeeld maar € 40 op je betaalrekening? Dan vullen we je saldo vanaf je spaarrekening aan met € 60.

Ook handig: met een saldo-attentie krijg je automatisch een bericht als je salaris binnen is. Of als je rood dreigt te gaan staan.

Stel het meteen in!

Meer opdrachten

Je kunt meer opdrachten tegelijk instellen. Wil je bijvoorbeeld ook zeker weten dat je genoeg saldo hebt om je hypotheek te betalen? Dan stel je een maandelijkse saldocheck in voor de datum dat je hypotheeklasten worden afgeschreven.

Zo werkt internetbankieren

Zo werkt internetbankieren

Lees meer over hoe je internetbankiert met Mijn SNS.
Zo stel je een saldo-attentie in

Zo stel je een saldo-attentie in

Met een saldo-attentie krijg je automatisch een bericht als je salaris binnen is. Of als je rood dreigt te gaan staan.