Online huishoudboekje in Mijn SNS

Met het online huishoudboekje houd je goed in de gaten waar je geld elke maand naartoe gaat. Je opent het huishoudboekje in Mijn SNS of je SNS Mobiel Bankieren app.

Standaard bij Mijn SNS

Het huishoudboekje hoort bij je betaalrekening. Je kunt het zelf aan- en uitzetten in Mijn SNS of in de app. Het kost niets extra en is net zo veilig en privé als internetbankieren. Want alleen jij hebt toegang tot je gegevens.

Grip op je uitgaven

Met het huishoudboekje zie je snel en makkelijk:

  • Waar je salaris zoal aan op gaat.
  • Op welke uitgaven je kunt bezuinigen.
  • Hoe je uitgaven veranderen.
  • Of je binnen je eigen budget blijft.

Overzicht van je inkomsten en uitgaven

In ‘Overzicht’ zie je de inkomsten en uitgaven op je rekeningen. Overzichtelijk geordend in categorieën als huishouden, vervoer, wonen, vrije tijd. Je bestedingspatroon kun je bekijken tot 2 jaar terug.

Transacties automatisch ingedeeld in categorie

Het huishoudboekje herkent veel inkomsten en uitgaven automatisch en zet ze in een categorie. Als je met je betaalpas betaalt bij het benzinestation, valt die uitgave automatisch onder ‘brandstof’. Komen inkomsten en uitgaven in een verkeerde categorie of herkent het huishoudboekje ze niet automatisch? Dan kun je ze zelf indelen.

Blijf binnen je eigen budget

Geef je snel te veel uit aan bijvoorbeeld uitgaan of kleding? Stel dan je eigen maximumbedrag in voor een bepaalde categorie. Je ziet meteen als je over je budget heen gaat: dan is je budget rood.

Ook rekeningen bij andere banken?

Heb je ook betaalrekeningen bij andere banken? In het huishoudboekje voeg je rekeningen van de meeste andere banken makkelijk toe.

Meteen beginnen? Log in in Mijn SNS. Ga naar "Instellingen" en kies vervolgens voor "Rekeningen". Hieronder zie je in het huishoudboekje. In de app vind je het huishoudboekje onder ‘Instellingen’ onder ‘Inzicht in je geldzaken’.

Meer info

In de handleiding lees je precies hoe het huishoudboekje werkt. Bijvoorbeeld hoe je het aan- en uitzet, hoe je budgetten instelt, en hoe je een rekening van een andere bank toevoegt.

Aan de slag

Aan de slag

Zet je huishoudboekje aan. Dan hou je alles voortaan goed in de gaten.
Alles over Mijn SNS

Alles over Mijn SNS

Kom alles te weten over internetbankieren met Mijn SNS.