Je pinlimiet aanpassen

Met je betaalpas van SNS kun je betalen of contant geld opnemen, ook wel pinnen. Wil je meer pinnen met je betaalpas? Verander je pinlimiet voor een dag of onbepaalde tijd.

Tijdelijk je pinlimiet aanpassen

Stel voor 1 dag een hogere pinlimiet in op je betaalpas. Dan kun je met je pas tijdelijk grotere bedragen betalen in winkels in Nederland of méér contant geld opnemen bij een geldautomaat in Nederland. Zorg er dan wel voor dat er voldoende saldo op je betaalrekening staat. Je kunt op 3 manieren je limiet tijdelijk verhogen:

  • Log in in mijn SNS. Je vindt het formulier 'Tijdelijk pinlimiet verhogen' onder 'Betaalpassen'.
  • Regel het in de SNS Mobiel Bankieren app onder 'Instellingen'.
  • Heb je geen Mijn SNS? Regel het dan in de SNS Winkel bij jou in de buurt.
Goed om te weten: Wil je voor 2 dagen een andere pinlimiet instellen, omdat je bijvoorbeeld 2 grote uitgaven wil doen? Dit kan niet in 1 keer, want alleen de limiet die je als laatste hebt ingesteld is geldig.

Wat is je tijdelijke limiet?

Je kunt je limiet voor een dag (tot 23.59 uur) laten verhogen tot:

  • maximaal € 5.000 bij een geldautomaat in Nederland
  • maximaal € 25.000 bij betaalautomaten in winkels in Nederland

Hoe pin je tijdelijk meer?

Soms is het bedrag dat je in 1x bij een geldautomaat kunt pinnen lager dan je wilt opnemen. Pin dan een paar keer tot je het bedrag bij elkaar hebt.

Voor onbepaalde tijd je pinlimiet aanpassen

Wil je je pinlimiet voor onbepaalde tijd aanpassen? Dan kun je tot het afgesproken bedrag contant geld opnemen bij onze geldautomaten en betalen in winkels in Nederland. Je regelt ’t in een SNS Winkel. Neem dan wel je SNS Betaalpas en identiteitsbewijs mee.

Goed om te weten: Als je je limiet voor onbepaalde tijd hebt aangepast, kun je alsnog zelf een tijdelijke limiet instellen. Een hogere, tijdelijke limiet regel je zelf in Mijn SNS. Wil je je limiet juist verlagen? Ga dan naar een SNS Winkel.

Je maximale limiet voor onbepaalde tijd

Je kunt je limiet voor onbepaalde tijd laten verhogen of verlagen. Je kunt een limiet kiezen tussen:

  • Geldautomaten: € 0 en € 1.500
  • Een betaalautomaat in een winkel: € 0 en € 10.000
Pinlimiet voor betalingen verhogen

Pinlimiet voor betalingen verhogen

Pas voor 1 dag het maximumbedrag aan dat je kunt betalen bij betaalautomaten in bijvoorbeeld een winkel of bij een bezorger.
Pinlimiet verhogen opnemen contant geld

Pinlimiet verhogen opnemen contant geld

Wil je meer dan € 1.000 contant opnemen? Pas dan voor 1 dag het maximumbedrag aan dat je kunt pinnen bij een geldautomaat in Nederland.