Handig: attentie bij je betaalrekening

Als je een attentie instelt voor je betaalrekening, krijg je een e-mail of sms als je saldo verandert. Zo weet je wat er op je rekening gebeurt, zonder steeds in te loggen.

Stel een attentie in

  • Je regelt je attenties in Mijn SNS.
  • Log in.
  • Ga naar 'Instellingen'.
  • Kies voor 'Attenties instellen'.

De berichtjes kosten je niets extra. Je kunt ze ook instellen voor je spaarrekening, als die gekoppeld is aan een betaalrekening bij SNS.

Je kunt alleen attenties instellen op rekeningen die al in Mijn SNS staan. Zie je je rekening er nog niet tussen staan? Voeg een rekening toe aan Mijn SNS

Alle attenties op een rij

Saldo-attentie

Met een saldo-attentie krijg je een e-mail of sms als het saldo op je betaalrekening een onder- of bovengrens bereikt. Zo kun je bijvoorbeeld voorkomen dat je rood komt te staan. Deze attentie werkt niet op een spaarrekening.

Transactie-attentie

Met deze attentie krijg je een e-mail of sms als een bedrag van een bepaalde betaal- of spaarrekening van of naar je betaalrekening wordt overgeboekt. Bijvoorbeeld als je salaris is gestort.

Incasso-attentie

Krijg een e-mail als een bedrag met een incasso van je betaalrekening afgeschreven gaat worden.

Betaling niet gelukt?

Je krijgt een e-mail of sms als het ons niet is gelukt om een ingeplande overboeking te verwerken. Bijvoorbeeld omdat er niet genoeg geld op je rekening staat.

Is een spoedbetaling gestort?

Krijg een e-mail of sms als er een spoedopdracht op je rekening wordt bijgeschreven.

Meteen instellen?

Meteen instellen?

Regel je attenties in Mijn SNS.
Voeg een rekening toe

Voeg een rekening toe

Staat je rekening nog niet in Mijn SNS? Voeg ‘m dan toe.