Waar ben je naar op zoek?

Resultaten voor: '���������1������KaKaoTalk:ZA31���������������������'

 1. Jaaroverzicht en rente zakelijke rekeningen

  Het jaaroverzicht van je zakelijke rekeningen, kredieten en hypotheken ontvang je uiterlijk 1 maart met de post.
 2. Betalen met je SNS Creditcard Zakelijk

  Met je zakelijke SNS Creditcard doe je altijd en overal uitgaven voor je bedrijf. Hoe werkt een creditcard eigenlijk?
 3. Voorwaarden zakelijke financiering

  In de voorwaarden zakelijke financieringen, bijvoorbeeld SNS Bedrijfshypotheek en SNS Zakelijk Krediet, staat wat je van ons kunt verwachten en wat wij van jou verwachten.
 4. Zelfstandigenaftrek en belastingvoordeel zzp’ers

  Als ondernemer, dus ook als zzp’er, kun je profiteren van fiscaal voordeel, zoals de zelfstandigenaftrek. En bedrijfskosten mag je aftrekken of afschrijven.
 5. Wat is het depositogarantiestelsel?

  Heb je een eenmanszaak of ben je een zzp’er met een eenmanszaak? En heb je zakelijke rekening bij 1 bank? Lees hoe het dan zit met het depositogarantiestelsel.
 6. Bizcuit: de app voor ondernemers

  Wil jij ook graag minder tijd kwijt zijn aan je administratie, zodat je je kunt richten op je bedrijf? De app van Bizcuit is de financiële toolkit voor ondernemers.
 7. SNS Mobiel Bankieren app werkt alleen met 1 digipas

  Je kunt de SNS Mobiel Bankieren app alleen gebruiken als er niet meer dan 1 digipas aan je rekening is gekoppeld. Lees er meer over.
 8. Stappenplan bedrijfspand verduurzamen

  Stappenplan bedrijfspand verduurzamen Met het verduurzamen van je bedrijfspand bespaar je energie. Dat is niet alleen goed voor het milieu, je merkt het ook aan je vaste lasten en het comfort in je pand. Maar hoe begin je met het verduurzamen van je bedrijfspand? Met dit stappenplan heb je een handig overzicht.
 9. Einde acceptgiro

  Einde acceptgiro Vanaf 1 juni 2023 verwerken banken geen Acceptgiro’s meer. Het gebruik van acceptgiro’s is in de afgelopen jaren sterk afgenomen. Door een besluit van Currence, de producteigenaar van het product Acceptgiro, kunnen banken vanaf 1 juni 2023 geen Acceptgiro’s meer verwerken ( Lees meer over dit besluit ).
 10. Kosten klantonderzoek

  Kosten klantonderzoek Maandelijkse kosten voor klantonderzoek Heb je een zakelijke betaal- en/of spaarrekening bij ons? Dan betaal je vanaf 1 oktober 2022 een vast bedrag per maand voor de kosten van klantonderzoek. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van je rechtsvorm. Lees hieronder hoe het werkt.