Welkom bij SNS Lisse

Ook wij doen er graag alles aan om te voorkomen dat het coronavirus zich verder verspreidt. Daarom zijn onze winkels open op afspraak. En natuurlijk kun je ons ook nog bellen, mailen of chatten via social media. Ook je persoonlijk adviseur is te bereiken via SNS Eén-tweetje.

Wij helpen je graag in onze winkel

SNS Bank Lisse

Kanaalstraat 58 A
2161 JN Lisse
030 633 30 00
 • Vandaag gesloten
 • Maandag 11.00 - 17.30
  Dinsdag 09.00 - 17.30
  Woensdag 09.00 - 17.30
  Donderdag 09.00 - 17.30
  Vrijdag 09.00 - 17.30
  Zaterdag 10.00 - 17.00
  Zondag Gesloten
Winkelpagina - product overview Hypotheek? Keuze uit meer aanbieders

Hypotheek? Keuze uit meer aanbieders

Bij SNS valt wat te kiezen. SNS is een van de weinige banken met een breed aanbod van verschillende hypotheekaanbieders. Daardoor weet je zeker dat we een hypotheek hebben die bij je situatie en wensen past.

Onze hypotheekaanbieders

Winkelpagina - product overview Klanten over hypotheek oversluiten

Klanten over hypotheek oversluiten

Een hypotheek oversluiten op latere leeftijd: deze klanten deden het. Om verschillende redenen, zoals profiteren van de overwaarde of hun kind helpen een eerste huis te kopen. Je leest hun ervaringen hier.

Klanten over oversluiten

Altijd een hypotheekadviseur bij jou in de buurt?

Ben je klaar voor een hypotheekgesprek voor je droomhuis? Dan gaan we eerst met elkaar kennismaken in een oriëntatiegesprek. Dat is bij ons gratis. En een oriëntatiegesprek kan in bijna 200 SNS Winkels door het land. 

Bevalt het gesprek? Dan gaan we voor je aan de slag met een hypotheekadviseur bij jou in de buurt. Voordat je in gesprek gaat met 1 van de gediplomeerde hypotheekadviseurs krijg je van ons een duidelijk overzicht met wat je van het gesprek kunt verwachten en hoe je je kunt voorbereiden.

Gratis oriëntatiegesprek

Terug naar boven