Een gratis winterklaar­gesprek voor jou als ondernemer

Hoe ga jij om met de uitdagingen die je deze winter te wachten staan, zoals de hoge energiekosten en duurdere inkoopmaterialen? Tijdens een gratis winterklaargesprek bespreken we graag waar je tegenaan loop en wat je mogelijkheden zijn.

Gratis oriëntatiegesprek

Het winterklaargesprek

Tijdens het winterklaargesprek kijken we naar jou en jouw bedrijf. We zijn benieuwd naar jouw verhaal. We checken samen wat de mogelijkheden zijn om je door de winter - en verder - te helpen. Bijvoorbeeld financiering van je werkvoorraad met een zakelijk krediet of verduurzaming van je bedrijfspand met een hypotheek.

Voordelen winterklaargesprek bij SNS

  • We nemen de tijd voor je en verdiepen ons in jouw situatie.
  • We kijken niet alleen naar jou als ondernemer, maar ook als particulier.
  • Hebben we niet meteen een passende oplossing? Dan kijken we verder dan onze eigen producten en diensten door de samenwerking met onze partners.

Hier kunnen we je bij helpen

Je kunt bij ons terecht met je financiële vragen of zorgen. We gaan verder dan alleen de cijfers. En bespreken wat de mogelijke oplossingen zijn, bijvoorbeeld:

Eigen bedrijfspand?

Misschien kun je de rente verlagen van je hypotheek of een extra bedrag lenen om je bedrijfspand te verduurzamen. Het mogelijke resultaat? Lagere hypotheeklasten en een lagere energierekening. En heb je een hypotheek bij een andere bank? Misschien is het interessant om je bedrijfshypotheek dan over te sluiten.

Meer over de bedrijfshypotheek

Extra geld nodig?

Heb je extra geld nodig voor je bedrijf? Bijvoorbeeld als je je voorraad wilt aanvullen of als je klanten laat betalen? Dan is een zakelijk krediet misschien wel wat voor je om een tijdelijk tekort te overbruggen.

Lees meer over bedrijfskrediet

Goed verzekerd de winter in

Tijdens het winterklaargesprek checken we of jouw zakelijke verzekeringspakket goedkoper kan. Wist je dat je al pakketkorting krijgt als je 2 zakelijke schadeverzekeringen via ons afsluit? Dit kan oplopen tot 10%.  

Naar de verzekeringen

Samenwerking met partners

Ben je op zoek naar financiering voor je bedrijf, maar passen de voorwaarden van ons zakelijk krediet of de bedrijfshypotheek niet bij je situatie? We werken samen met een aantal partners die misschien die oplossing wel kunnen bieden.

Jij als particulier

We kijken niet alleen naar jou als ondernemer, maar ook als particulier. Misschien zijn er ook mogelijkheden om als particulier te besparen? Bijvoorbeeld op je hypotheekrente en besparen op je particuliere schadeverzekeringen. Stel je vragen tijdens het winterklaargesprek.

Gratis afspraak maken?

Laat dan je gegevens achter. We bellen je binnen 2 werkdagen om een afspraak voor het winterklaargesprek te maken.

Maak een afspraak