SEPAY: pinautomaat voor ondernemers

Je klanten veilig en snel laten afrekenen? Dat kan met een pinautomaat van SEPAY. Je kunt de betaalautomaat kopen, leasen of huren. SEPAY in het kort:

  • Keuze uit een vaste of mobiele pinautomaat
  • Meestal binnen 2 werkdagen gebruiksklaar in huis
  • Zelf kiezen wat je nodig hebt

Bestel nu bij SEPAY

Waarom SEPAY

Binnen 2 werkdagen geleverd

Vraag je een pinautomaat aan bij SEPAY? Dan krijg je die gebruiksklaar toegestuurd. Meestal is dat binnen 2 werkdagen. Zo kun je je klanten meteen veilig en snel laten afrekenen.

Flexibel samenstellen

Bij SEPAY kies je wat jij nodig hebt voor jouw bedrijf. Je kunt een pinautomaat kopen, leasen of huren. En je bepaalt zelf hoeveel transacties je nodig hebt. Je kunt je transactiebundel elke maand aanpassen.

Huren kan al vanaf 1 dag

Heb je eenmalig of voor korte tijd een pinautomaat nodig? Kies dan voor het huren van een betaalautomaat. Dat kan al voor 1 dag.

Geen registratiekosten

Heb je een zakelijke rekening bij ons? Dan betaal je geen eenmalige registratiekosten van € 49 per betaalautomaat.

Zo werkt het    

Een pinautomaat bestellen is heel makkelijk. Je koopt, least of huurt de betaalautomaat en aanvullende diensten bij onze partner SEPAY. Goed om te weten: Je gaat een contract aan met SEPAY met als voorwaarde dat zij je als klant accepteren. SEPAY zorgt voor de levering van de pinautomaat en aanvullende diensten. Bestel je een betaalautomaat via ons bij SEPAY? Dan krijgen wij daarvoor een vergoeding.

SNS Horeca pinautomaat

Wat kost het?

Bij SEPAY kun je een pinautomaat kopen, leasen of huren. Kies je voor kopen? Dan betaal je naast de aanschafprijs ook eenmalige registratiekosten en maandelijkse kosten voor een abonnement aan SEPAY. Check sepay.nl voor alle kosten en mogelijkheden.

Extra diensten Bundels

SEPAY rekent vaste transactiekosten op basis van het aantal transacties dat je verricht. Het is niet verplicht om een maandelijkse bundel in te kopen. Verricht je 50 of meer transacties per maand? Dan raadt SEPAY aan om een bundel te nemen. Je kunt de transactiebundel bij SEPAY per maand aanpassen. Deze kosten staan los van de kosten die je aan SNS betaalt voor je zakelijke rekening(en), zoals je SNS ZZP Rekening.

SEPAY betaalautomaat

SEPAY betaalautomaat

Je klanten veilig en snel laten pinnen? Bestel dan een pinautomaat bij SEPAY