Zakelijke hypotheek SNS in trek bij ondernemers

Een aantrekkelijke zakelijke propositie voor zzp’ers, eenmanszaken, vof’s, maatschappen en kleine bv’s. Marcel van Dijk, financieel adviseur bij SNS voor de regio Westland/Delft/Den Haag, merkt dat ondernemers SNS steeds beter weten te vinden.

Marcel van Dijk

Meer mogelijk bij SNS

“SNS Bank biedt openingen waar andere dienstverleners vandaag de dag iets sneller een terugtrekkende beweging maken”, zegt Van Dijk in een artikel voor MKB Westland in Streamer Magazine. “Ons kleinschaliger en lokale karakter van SNS Westland maakt dat we snel in actie kunnen komen, bijvoorbeeld voor mkb’ers die een hypothecaire lening voor de aankoop of uitbreiding van een bedrijfspand willen afsluiten. Of die een zakelijk krediet willen afsluiten voor een investering of voor wat extra cash achter de hand.”

Aantrekkelijk voor kleine bv’s en zelfstandigen

Wat is de aantrekkelijke zakelijke propositie van SNS?

  • Bedrijfshypotheek tot 2 miljoen
  • Zakelijk krediet op rekeningcourant tot € 50.000
Marcel van Dijk - SNS Winkel

Mooie extra’s bij de zakelijke hypotheek

De SNS Bedrijfshypotheek en het zakelijk krediet zijn toegevoegd aan de al bestaande producten als zakelijk betalen, zakelijk verzekeren en zakelijk sparen.

Met een aantal aantrekkelijke extra mogelijkheden, zoals:

  • Bij SNS kun je als zakelijke klant bij de aankoop van een duurzaam pand tot 90% gefinancierd krijgen. Vaak gaat de financiering tot 80%.
  • Koop je als ondernemer een pand op de groei, dan mag je bij SNS onder voorwaarden 40% van de bedrijfsruimte zakelijk onderverhuren. Dat betekent dus extra inkomsten.
  • Kleine ondernemers bestaan niet, vinden we bij SNS. We richten ons op zzp’ers en bedrijven met maximaal 49 medewerkers. De rechtsvorm van je bedrijf is een eenmanszaak, vof, maatschap of bv met een makkelijke structuur. Rechttoe rechtaan dus, en dat kun je ook van ons en onze producten verwachten.

Weten waar je als ondernemer aan toe bent

“Waar we ons ook mee onderscheiden”, zegt Van Dijk, “is het transparante karakter van de bank. Je kunt als ondernemer bij ons op de website gewoon de tarieven van de SNS Bedrijfshypotheek vinden. Doen we niet moeilijk over. Ik merk dat ondernemers het waarderen. Ze weten zo namelijk goed waar ze aan toe zijn.”

Bedrijfshypotheek aanvragen

Bedrijfshypotheek aanvragen

Wil je bij ons geld lenen voor de aankoop of verbouwing van je bedrijfspand?