Je zakelijke betaalpas gebruiken in het buitenland

Ga je voor zaken op reis buiten Europa? Vergeet dan niet pinnen in het buitenland ‘aan' te zetten voor je zakelijke betaalpas.

Naar het buitenland? Zorg dat je kunt pinnen

Pinnen en contactloos betalen buiten Europa is standaard uitgezet voor SNS Betaalpassen. Dus ga je naar een land buiten Europa? Zet dan pinnen buiten Europa aan. Bel ons: 030 - 633 30 02. Na 6 weken zetten we dit automatisch weer uit.

Heb je een ZZP-rekening?

Dan kun je pinnen buiten Europa zelf aan- of uitzetten.

Geldautomaat zoeken

Voor de hele wereld geldt: je kunt geld opnemen bij automaten waarop hetzelfde logo staat als op je pas. Als je alvast wilt weten waar een geldautomaat staat die geschikt is voor jouw betaalpas, dan kun je de automatenzoekers gebruiken.

Geldautomaten zoeken voor je Mastercard betaalpas (Maestro, Debit Mastercard)

Geldautomaten zoeken voor je VISA betaalpas (V PAY, VISA Debit)

Kosten pinnen in het buitenland

Een opname van contant geld met een betaalpas in vreemde valuta kost 1,2% over het opgenomen bedrag + € 3,50 per keer.  Betalen in vreemde valuta via een betaalautomaat kost 1,2% over het betaalde bedrag. De tarieven voor betalen en opnemen met je betaalpas zijn afhankelijk van de rekening die je hebt. Je vindt alle tarieven in de ‘Informatiewijzer Zakelijk Betalen’.

Limieten binnen Europa

Met Europa bedoelen we alle landen waar je met de euro kunt betalen. Plus een aantal landen met een andere muntsoort. Bekijk het overzicht van alle Europese landen

Limiet
Geldautomaat € 1.000 per dag
Betaalautomaat in winkels € 2.500 per dag

Limieten buiten Europa

Limiet
Geldautomaat € 500 per dag
Betaalautomaat in winkels € 750 per dag
Goed om te weten: Soms is het bedrag dat je in 1x bij een geldautomaat kunt pinnen lager dan je wilt opnemen. Pin dan een paar keer tot je het bedrag bij elkaar hebt.
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.
Ook contactloos betalen?

Ook contactloos betalen?

Met je zakelijke pinpas kun je contactloos betalen in binnen- en buitenland.