Contactloos betalen met je zakelijke pinpas

Met je zakelijke pinpas kun je snel contactloos betalen. Je houdt je pinpas vlak bij de betaalautomaat en je rekent af zonder het intoetsen van je pincode.

Zo werkt het

Contactloos betalen met je zakelijke pinpas werkt precies hetzelfde als met je particuliere pinpas. Na € 50 aan aankopen vraagt de betaalautomaat weer om je pincode in te toetsen. Als je meer dan € 25 afrekent ook. Meer weten over contactloos betalen? Kijk dan dan even bij particulier hoe contactloos betalen werkt

Contactloos betalen: houd de pinpas vlakbij de pinautomaat

Alleen op automaten met dit logo

Contactloos betalen kan op steeds meer plekken. Bij winkels op stations, bij supermarkten, grote winkelketens en veel bedrijfsrestaurants. Of het kan, zie je aan het contactloos betalen-logo op de automaat en op de achterkant van je pinpas .

Is contactloos betalen veilig?

  • Contactloos betalen werkt niet op afstand.
  • Als je je betaalpas opgestuurd krijgt, is deze nog geblokkeerd en kun je nog niet meteen contactloos betalen. In de brief die je erbij krijgt, staat hoe je je pas activeert.
  • Door de limiet van € 50 is misbruik maar beperkt mogelijk. Is je pas gestolen of kwijt? Laat je pas dan zo snel mogelijk blokkeren. Dan vergoeden we je kosten tot € 50 en heb je geen eigen risico.

Uitschakelen of aanpassen

Wil je contactloos betalen uitschakelen of de de limiet verlagen? Dat kan heel makkelijk in de SNS Mobiel Bankieren app onder ‘Instellingen’. Gebruik je de app niet voor de zakelijke rekening? Bel ons dan op  030 - 633 30 02. Dan regelen we het gelijk.

Geschikte betaalautomaat in je zaak

Wil je klanten contactloos laten betalen? Dat kan. Neem dan een pinautomaat met contactloos betalen bij je SNS Zakenrekening.

Klanten laten pinnen?

Klanten laten pinnen?

Met een pinautomaat laat je klanten makkelijk betalen. Het is mogelijk bij een zakelijke rekening.Terug naar boven