VOORWAARDEN EN ANDERE INFORMATIE SNS G-REKENING

In de voorwaarden staat wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees ze daarom goed door.

Voorwaarden SNS G-rekening

In dit document lees je informatie over de SNS G-rekening en welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld dat de rekening alleen kan worden gebruikt voor het betalen van de loonheffingen en/of de btw aan de Belastingdienst.

Reglement Zakenrekening

We hebben verschillende zakelijke betaalrekeningen. Veel informatie en afspraken over deze rekeningen zijn hetzelfde. We hebben ze daarom bij elkaar gezet in het ‘Reglement Zakenrekening’. Bijvoorbeeld hoe lang het duurt voordat een betaling is verwerkt.

Voorwaarden Mijn SNS Zakelijk

Bij de SNS G-rekening hoort Mijn SNS Zakelijk. Daarmee kun je online je bankzaken regelen. In deze voorwaarden lees je informatie over Mijn SNS Zakelijk en zie je welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld regels over hoe je veilig moet internetbankieren.

Algemene Bankvoorwaarden

Alle banken in Nederland hebben samen afspraken en regels opgesteld over alle algemene bankzaken. Die lees je in de ‘Algemene Bankvoorwaarden’. Omdat dit voorwaarden van alle banken samen zijn, zijn ze anders geschreven dan onze andere voorwaarden.

Informatiewijzer Zakelijk Betalen

In de ‘Informatiewijzer Zakelijk Betalen’ vind je de tarieven van onze zakelijke betaalrekeningen. Ook lees je meer over de verwerkingstijd van betalingen en algemene informatie over SNS.

Andere belangrijke informatie

Deze rekening valt onder het depositogarantiestelsel. Lees meer over de bescherming van het geld dat op je rekening staat en bekijk het ‘Informatieblad depositogarantiestelsel’.

In ons ‘Privacy en cookiereglement’ vertellen we wat we met je gegevens doen en wat we doen om je gegevens te beschermen. Informatie over betalingen naar gesanctioneerde landen vind je in het sanctiestatement.