Over SNS

SNS vindt dat bankieren echt anders kan. Met eenvoudige en begrijpelijke betaal-, spaar- en hypotheek- en verzekeringsproducten. Met producten die je een duidelijk voordeel bieden.

We zijn er voor jou.

Daarom kies je zakelijk voor SNS

Zo bankier je bij SNS

Waar andere banken kantoren sluiten, openen wij juist meer winkels. Al meer dan 200! Hier kun je terecht voor persoonlijk advies. En natuurlijk regel je je bankzaken heel eenvoudig via je mobiele telefoon, tablet of pc.

Meer over de SNS Mobiel Bankieren app met je zakelijke rekeningen

Meer over zakelijk internetbankieren

Waar komen wij vandaan?

200 jaar geleden zijn we begonnen als spaarbank voor de gewone Nederlander. Zo zijn we ooit begonnen en zo willen we ook verder.

SNS staat voor Samenwerkende Nederlandse Spaarbanken en is onderdeel van de Volksbank. Daaronder vallen 4 verschillende merken: ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS. En de Volksbank hoort bij de 4 grootste banken van Nederland.

Vanaf 1 januari 2017 hebben we een nieuwe naam: de Volksbank. Lees waarom de naam is veranderd en wat dat precies betekent (particulier)

SNS Historisch archief

de Volksbank

Maatschappelijk betrokken

We vinden het belangrijk dat mensen zich goed kunnen redden als het om geld gaat. We maken daarom slimme digitale hulpmiddelen om jou en andere klanten te helpen met inzicht in je uitgaven. We helpen kinderen leren omgaan met geld en geven lessen aan senioren om te leren omgaan met internetbankieren.

Onze maatschappelijke betrokkenheid (particulier)

Verantwoord ondernemen

We beseffen dat we er niet alleen zijn voor onze klanten. We zijn een onderdeel van de wereld. Daarom investeren we niet in bedrijven met activiteiten waar mensen onder lijden of de natuur schade door oploopt.

Voor Journalisten

Ben je op zoek naar persberichten, een contactpersoon of andere informatie?

Naar de Newsroom

Kies de zakelijke rekening die bij je past

Kies de zakelijke rekening die bij je past

Met de keuzehulp zie je snel welke zakelijke betaalrekening het beste bij je bedrijf past.