Qredits: financiering tot € 250.000

Op zoek naar een financiering voor je bedrijf, maar passen de SNS Bedrijfshypotheek of SNS Zakelijk Krediet niet bij je situatie? Qredits verstrekt zakelijke leningen tot € 250.000. Lees hieronder wat ze bieden en hoe ’t werkt.

Maak een afspraak

Waarom Qredits?

 • Qredits gaat bij het verstrekken van financieringen verder dan banken
 • Starters kunnen bij Qredits misschien wel een financiering krijgen
 • Je krijgt persoonlijk financieel advies van Qredits en een persoonlijk aanbod
 • Heb je een krediet bij Qredits? Dan kun je kosteloos gebruikmaken van een coach of deelnemen aan een ondernemerstraining.

We bemiddelen tussen jou en Qredits. Daarom blijft de SNS Adviseur het hele proces betrokken. De afspraken met de adviseur van Qredits zijn bij jou op de zaak of in een van de SNS Winkels. Onze zakelijke adviseur is daar altijd bij en hoort ook graag jouw plannen zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Producten van Qredits

 • Het Microkrediet is een zakelijke lening tot € 50.000 met een looptijd van 1 tot 10 jaar. Je betaalt maandelijks een deel van de lening terug. En je betaalt rente. Die staat tijdens de hele looptijd van de lening vast. Wil je extra aflossen? Dat kan boetevrij onder voorwaarden.

  Wil je een Microkrediet afsluiten? Dan betaal je afsluitkosten aan Qredits. De hoogte van deze kosten is afhankelijk van de hoogte van je krediet. Je hoort vooraf wat de kosten zijn.
 • Het MKB-krediet is een zakelijke lening tussen de € 50.000 en € 250.000.. Het krediet kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor een investering of een bedrijfsovername. De looptijd is 1 tot maximaal 10 jaar. Je betaalt elke maand rente en een stukje aflossing. De rente staat gedurende de hele looptijd vast.. Extra aflossen? Dat kan boetevrij onder voorwaarden. Je betaalt 1,5% van de hoofdsom aan behandelkosten.
 • Je kunt Lease gebruiken om personenauto’s en bedrijfswagens aan te schaffen. Of om grote investeringen te doen in machines en apparatuur. Qredits biedt alleen financial lease aan: je wordt met jouw bedrijf dan meteen economisch eigenaar van het product. Je mag dus meteen afschrijven tot het einde van de looptijd. Het voordeel hiervan is dat je vermogen binnen je onderneming blijft, want je doet niet in 1x een grote investering. Het nadeel is dat je maandelijks rente en aflossing betaalt.

  Het maximale bedrag is € 50.000 inclusief btw. Naast het aankoopbedrag, kun je ook de btw meefinancieren. Hierdoor krijg je wat extra financiële ruimte. Je betaalt een vaste maandelijkse leasetermijn die bestaat uit rente en aflossing aan Qredits, dus geen andere maandelijkse kosten.

  Meer informatie

 • Wil je een winkelpand of kantoor aankopen? Dan is er de bedrijfshypotheek. Je kunt minimaal € 50.000 lenen en maximaal € 250.000. De looptijd is tussen de 1 en 20 jaar. De rente staat gedurende 5 jaar vast.  De aflossing kun je lineair of annuïtair doen. De adviseur van Qredits geeft  je hierin advies op maat. De afsluitkosten zijn 1,5% van de hoofdsom.

 • Heb je behoefte aan een werkkapitaal om betalingstermijnen te overbruggen? Of om facturen op tijd te betalen? Dan kun je een flexibel krediet afsluiten. Flexibele kredieten zijn er vanaf € 5.000 tot € 25.000. Deze leningen lopen maximaal 5 jaar. Je kunt het geld flexibel opnemen en aflossen, dus er is geen vast maandbedrag. Je betaalt rente over het opgenomen bedrag. De rente wordt één keer per kwartaal in rekening gebracht. Per kwartaal betaal je ook beheerskosten: 0,25% van de kredietlimiet. En je betaalt afsluitkosten aan Qredits. De hoogte van deze kosten is afhankelijk van de hoogte van je krediet. Je hoort vooraf wat de kosten zijn.

Zo werkt 't

 1. Voor het 1e gesprek met de SNS Adviseur betaal je niks.
 2. Heb je behoefte aan een krediet en kunnen we dat niet invullen met een SNS Bedrijfshypotheek of een SNS Zakelijk Krediet? Dan wordt er een afspraak ingepland met een adviseur van Qredits erbij.
 3. De afspraak is in de SNS Winkel of bij jou op de zaak.
 4. Qredits geeft advies op maat en deelt hun voorstel met je. Gaat het om minder dan € 50.000? Dan krijg je meteen een offerte. Valt de aanvraag niet binnen de acceptatievoorwaarden van Qredits? Dan laat Qredits je dit weten.
 5. SNS adviseur bespreekt het financieringsvoorstel met de ondernemer.
 6. Ben je positief over het voorstel? Dan vragen we een offerte bij Qredits op.
 7. Nadat je de offerte hebt ondertekend, wordt het bedrag uitgekeerd.

Je overeenkomst met Qredits

De SNS Adviseur bemiddelt bij het tot stand komen van de financieringsovereenkomst. Deze overeenkomst sluit je af met Qredits. Wil je zekerheden of andere onderdelen in de overeenkomst aanpassen? Neem dan contact op met je contactpersoon bij Qredits. Voor veranderingen kunnen kosten in rekening worden gebracht.

Interesse in de producten van Qredits?

Neem contact op met de SNS winkel bij jou in de buurt.

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Laat je gegevens achter en we bellen je om een afspraak te maken.
Extra ruimte met SNS Zakelijk Krediet

Extra ruimte met SNS Zakelijk Krediet

Langer dan 2 jaar ondernemer? Misschien is een SNS Zakelijk Krediet iets voor je.