Andere mogelijkheden voor een zakelijke financiering

Je kunt bij ons verschillende zakelijke financieringen krijgen. Maar er zijn ook mogelijkheden die wij niet aanbieden. Toch zetten we ook deze opties voor je op een rij. Zo kun je zelf de keuze maken die het beste past bij jouw onderneming.
Goed om te weten We proberen je met deze informatie verder te helpen in je zoektocht naar een zakelijke lening. De mogelijkheden en partijen die we op deze pagina noemen, horen niet bij SNS. Daarom zijn we niet verantwoordelijk voor deze financieringsmogelijkheden en -diensten.

Zakelijke leningen voor starters en MKB

Als je een startende ondernemer bent of geen financiering bij ons kunt krijgen, is een krediet van Qredits bijvoorbeeld een mogelijkheid. Ook kan factoring, crowdfunding of lease voor bedrijfsmachines en -auto's interessant zijn om aan geld te komen. Een andere mogelijkheid is financiering van kredietunies.

Qredits

Op zoek naar een financiering voor je bedrijf? Via Qredits zijn onder voorwaarden financieringen tot € 250.000 mogelijk. Ze hebben onder andere een krediet voor mkb’ers, lease en bedrijfshypotheken. Handig voor ondernemers die behoefte hebben aan een financiering.

Financial Lease

Met Financial Lease kun je vervoersmiddelen of apparatuur aanschaffen. Zo doe je niet in 1x een grote investering, maar je kunt wel door met het runnen van je bedrijf.

Factoring

Met factoring kun je werkkapitaal financieren. Als ondernemer kun je je facturen laten financieren door een factormaatschappij. Ook kun je je debiteurenbeheer uitbesteden of je debiteurenportefeuille verkopen aan een factoringmaatschappij. Werkkapitaal regel je bijvoorbeeld bij Voldaan.

Wil je meer informatie over factoring? Kijk dan ook op de website van FAAN.

Crowdfunding

Met crowdfunding verzamel je bij meerdere investeerders geld in totdat je het gewenste bedrag bij elkaar hebt. Je spreekt met de investeerders een tegenprestatie af. Bijvoorbeeld rente. Crowdfunding kun je zelf opzetten, maar je hebt er ook speciale websites voor. Wil je meer weten over Crowdfunding? Dan kun je kijken bij de branchevereniging Nederland Crowdfunding.

Lease

Als je bedrijfsmiddelen least dan spreek je met een leasemaatschappij af dat je een bepaalde tijd een bedrijfsmachine least. Je spreekt met elkaar hiervoor een bedrag af.

Wil je bedrijfsmiddelen leasen? Kijk dan eens bij de Nederlandse Vereniging van Leasemaatschappijen.

Wil je een bedrijfsauto leasen? Dan kun je kijken bij de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen.

Kredietunies

Een kredietunie is een samenwerking tussen ondernemers en/of bedrijven binnen een bepaalde branche of regio. Heb je een bedrijf in dezelfde branche of regio? Dan kun je hier financiering of coaching aanvragen. Meestal ligt de hoogte van de financiering tussen de € 50.000 en € 250.000.

Wil je mee weten over Kredietunies? Dan kun je kijken bij Kredietunie Nederland.

    Een zakelijke vraag?

    Een zakelijke vraag?

    Neem contact met ons op. We helpen je graag.