Dominique Nelissen, ondernemer en festival-organisator

Dominique Nelissen, ondernemer en festivalorganisator: “Maastricht is de plek waar ik ben opgegroeid, daar voel ik me thuis. Als ik terugdenk aan vroeger, dan denk ik aan mijn oma die in de Dorpsstraat mijn eerste spaarrekening opende bij de SNS-bank.

Fit Future sportschool

"Nu, 30 jaar later, ben ik ondernemer en is de SNS ook mijn zakelijke bank. Dit jaar vindt de eerste editie van mijn eigen festival plaats in Maastricht.
Peter van SNS toonde oprechte interesse, gaf eerlijk advies en tijdens het samenwerken kwamen we er ook nog achter dat we dezelfde roots delen. Dat maakt het extra speciaal, dat hij mij nu helpt bij het verwezenlijken van mijn droom.”

Bekijk de video van Dominique:

Oeps! Geen video

Je kunt de video over dit onderwerp niet kijken omdat je een vereiste cookie hebt uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op youtube.com

Succesvol ondernemen? Groeicoaching!

Als ondernemer zit je waarschijnlijk boordevol met plannen en ambities. Bijvoorbeeld om je bedrijf uit te breiden en je op zoek bent naar een goede financiering daarvoor. Weet dan dat je bij ons altijd welkom bent om je plannen te bespreken met je persoonlijke groeicoach. Die is zelf ook ondernemend, spreekt jouw taal en snapt wat voor jou belangrijk is. Je groeicoach helpt je om van je ambities haalbare doelen te maken.

Afspraak maken

Quickscan bedrijfshypotheek

Quickscan bedrijfshypotheek

Bereken in een paar stappen of je een bedrijfshypotheek kan afsluiten bij SNS.
Bedrijfshypotheek aanvragen

Bedrijfshypotheek aanvragen

Wil je bij ons geld lenen voor de aankoop of verbouwing van je bedrijfspand?