Betalen met je SNS Creditcard Zakelijk

Met je zakelijke creditcard doe je makkelijk uitgaven en aankopen voor je bedrijf. In binnen- en buitenland. Hoe werkt een creditcard eigenlijk?

Bestedingslimiet op je creditcard

Je SNS Creditcard Zakelijk heeft een limiet. Je kunt een limiet aanvragen van € 2.500, maar je kunt ook € 1000 kiezen. ICS berekent uiteindelijk welk limiet het beste past bij je financiële situatie.

De rekening betalen met je creditcard

Zo betaal je met je zakelijke card

Je gebruikt je zakelijke creditcard, net als je betaalpas, met een pincode. Je kunt ook contactloos betalen.
Voor de veiligheid moet je soms ook je handtekening zetten of je identiteitsbewijs laten zien.

Betalen met je creditcard via internet

Met de SNS Creditcard Zakelijk kun je ook online betalen. Bij een aankoop op internet vul je naast je creditcardnummer een CVV-code in. Je vindt deze code op de achterkant van je creditcard bij de handtekeningenstrook: de laatste 3 cijfers van het nummer zijn de CVV-code.

Extra beveiliging met 3D Secure

In Nederland beveiligen steeds meer webwinkels de creditcardbetalingen met 3D Secure (ook bekend als Verified by Visa) in de vorm van het invoeren van een persoonlijk wachtwoord en een sms-code. Je kunt je 3D Secure wachtwoord aanmaken tijdens je online betaling. Ben je je wachtwoord vergeten? Deze kan je wijzigen tijdens de online betaling.

Hoe werkt 3D Secure?

Niet-beveiligde transacties zijn nu nog mogelijk, maar binnenkort moeten alle Europese webwinkels 3D Secure gebruiken. Hoe het werkt:

  • Vul bij het afrekenen je creditcardgegevens in
  • Vul je wachtwoord in
  • Je krijgt een eenmalig sms’je met een 6-cijferige code
  • Vul de 6-cijferige code in en je hebt betaald.

Betalen met je creditcard? Goed verzekerd!

De meeste spullen die je koopt, zijn de eerste 180 dagen na aankoopdatum verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Maar niet alles is verzekerd en voor sommige spullen gelden andere bedragen. Hoe dat werkt, lees je in de voorwaarden van de aankoopverzekering.

Let op: Bewaar altijd de bon van een aankoop. Je hebt ‘m nodig voor de verzekering

Kosten contant geld opnemen

Met de SNS Creditcard Zakelijk kun je ook contant geld pinnen bij geldautomaten met het Visa-logo, of geld opnemen aan een balie. Dit kost je 4% van het bedrag dat je contant opneemt, met een minimum van € 4,50. Heb je een positief saldo op je creditcard? Dan betaal je 1% van het opgenomen bedrag en maximaal € 1,50. Betaal of neem je met je creditcard contant geld op in vreemde valuta? Dan betaal je ook een wisselkoersopslag van 2,5%.
Alle kosten van je zakelijke SNS Creditcard

Goed om te weten: Wil je liever niet dat je medewerkers geld pinnen bij een geldautomaat met de zakelijke creditcard? Dan kun je dit heel eenvoudig uit laten zetten.

Online overzicht van je uitgaven

Je creditcarduitgaven zie je in Mijn ICS Business. Het overzicht is actueel. Als je Mijn ICS Business niet gebruikt, krijg je elke maand een overzicht per post.

Vragen over je SNS Creditcard Zakelijk?

Heb je een vraag over je zakelijke creditcard? Dan kun je terecht bij ICS.
+31 (0)20 - 6 600 666
Veelgestelde vragen

Onterechte betaling

Controleer het overzicht van je uitgaven altijd goed. Zie je een transactie die onterecht is? Dan moet je dat zo snel mogelijk bij ICS melden. Gebruik hiervoor het formulier van ICS.

Denk je zelfs aan fraude? Dan bel je meteen de ICS Business Card Servicedesk op +31 (0)20 - 6 600 666. Doe ook direct aangifte bij de politie.

Creditcard verloren of gestolen?

Bel altijd meteen naar ICS op +31 (0)20 – 6 600 699 en vraag naar de Afdeling Verlies en Diefstal. Ze zijn 24 uur per dag bereikbaar. Tip: Zet het nummer in je telefoon.

SNS Creditcard Zakelijk

SNS Creditcard Zakelijk

Met een zakelijke SNS Creditcard houd je zakelijke en privé-uitgaven makkelijk gescheiden.