SNS Zakenrekening aanvragen

Je kiest voor een voordelige zakelijke rekening die je makkelijk kunt uitbreiden.
Let op: Op dit moment kun je SNS Zakenrekening alleen telefonisch aanvragen. Ons telefoonnummer is 030 – 633 30 06. We helpen je graag.
Goed om te weten: Het openen van een SNS Zakenrekening duurt op dit moment langer dan je van ons gewend bent. Bekijk de actuele doorlooptijden.

Wanneer vraag je de SNS Zakenrekening online aan?

  • Als naast jezelf niet meer dan 3 andere rechtsgeldige vertegenwoordigers of gevolmachtigden toegang moeten krijgen tot de rekening.

Rechtsgeldig vertegenwoordigers

De rechtsgeldig vertegenwoordiger(s) en gevolmachtigde(n) moeten vermeld staan in het handelsregister van de KvK. Twijfel je wie dit zijn? Het staat op het uittreksel van de kvk Zijn er statuten? Dan staat daarin wie dit zijn. 

Dit heb je nodig voor de aanvraag

  • Het KvK-nummer (Je vindt hem op kvk.nl).
  • Een (kopie van het) identiteitsbewijs van de rechtsgeldig vertegenwoordigers en/of gevolmachtigden die toegang tot de rekening moeten krijgen.
  • Het huisadres, telefoonnummer en e-mailadres van de rechtsgeldig vertegenwoordigers en/of gevolmachtigden die toegang moeten krijgen.

Zo lang duurt het ongeveer

Hebben we je aanvraag en alle benodigde documenten binnen? Dan is het afhankelijk van de aard van je onderneming wanneer je je rekeningnummer krijgt. Hebben we meer informatie nodig? Dan nemen we contact met je op.

Openen zakelijke rekening(en) Doorlooptijd
Eenmanszaak 1 week
BV, VOF en Maatschap 8 weken
Verenigingen en Stichtingen 4 weken

Klopt het adres nog?

We nemen het post- en vestigingsadres over van de KvK. Zijn de gegevens niet meer actueel? Pas die dan eerst aan en vraag daarna SNS Zakenrekening aan.

Goed om te weten

Onze zakelijke rekeningen zijn er voor kleine ondernemers die vaak zelf hun geldzaken regelen. Zijn we de bank voor jou? Dat check je als eerste in een paar minuten, daarna kun je de rekening aanvragen.

Terug naar boven