SNS Zakenrekening aanvragen

Je kiest voor een voordelige zakelijke rekening die je makkelijk kunt uitbreiden.

Wanneer vraag je de SNS Zakenrekening online aan?

  • Als je rechtsgeldig vertegenwoordiger bent van een eenmanszaak, bv, bv in oprichting, stichting of vereniging.
  • Als naast jezelf niet meer dan 1 andere rechtsgeldig vertegenwoordiger of gevolmachtigde toegang moet krijgen tot de rekening.

Let op

Heeft het bedrijf of de organisatie een andere rechtsvorm? Of moeten er meer personen toegang tot de rekening krijgen? Bel ons dan: 030 - 633 30 02. Zorg dat je de gegevens hieronder bij de hand hebt.

Dit heb je nodig voor de aanvraag

  • Het KvK-nummer (Je vindt hem op kvk.nl).
  • Een (kopie van het) identiteitsbewijs van de rechtsgeldig vertegenwoordigers en/of gevolmachtigden die toegang tot de rekening moeten krijgen.
  • Het huisadres, telefoonnummer en e-mailadres van de rechtsgeldig vertegenwoordigers en/of gevolmachtigden die toegang moeten krijgen.

Zo lang duurt het ongeveer

Als we je aanvraag ontvangen hebben, krijg je binnen 5 werkdagen je rekeningnummer. Soms hebben we meer informatie nodig. Dan nemen we binnen 5 werkdagen contact met je op.

Rechtsgeldig vertegenwoordigers

De rechtsgeldig vertegenwoordiger(s) en gevolmachtigde(n) moeten vermeld staan in het handelsregister van de KvK. Twijfel je wie dit zijn? Het staat op het uittreksel van de kvk.

Goed om te weten
We nemen het post- en vestigingsadres over van de KvK. Zijn de gegevens niet meer actueel? Pas die dan eerst aan en vraag daarna SNS Zakenrekening aan.

Online de SNS Zakenrekening aanvragen

Terug naar boven