SNS Zakenrekening aanvragen

Je kiest voor een voordelige zakelijke rekening die je makkelijk kunt uitbreiden.

Wanneer vraag je de SNS Zakenrekening online aan?

Als naast jezelf niet meer dan 3 andere rechtsgeldige vertegenwoordigers of gevolmachtigden toegang moeten krijgen tot de rekening.

Rechtsgeldig vertegenwoordigers

De rechtsgeldig vertegenwoordiger(s) en gevolmachtigde(n) moeten vermeld staan in het handelsregister van de KvK. Twijfel je wie dit zijn? Het staat op het uittreksel van de kvk Zijn er statuten? Dan staat daarin wie dit zijn. 

Dit heb je nodig voor de aanvraag

  • Het KvK-nummer (Je vindt hem op kvk.nl).
  • Een (kopie van het) identiteitsbewijs van de rechtsgeldig vertegenwoordigers en/of gevolmachtigden die toegang tot de rekening moeten krijgen.
  • Het huisadres, telefoonnummer en e-mailadres van de rechtsgeldig vertegenwoordigers en/of gevolmachtigden die toegang moeten krijgen.
  • Bevestiging van de KvK dat je de gegevens hebt aangeleverd bij het UBO-register.
    Goed om te weten: Dit geldt alleen voor ondernemers die voor 27 september 2020 ingeschreven zijn bij de KvK. Er is geen UBO-registratieplicht voor eenmanszaken.

Heb je jouw UBO’s nog niet geregistreerd?

Dan kunnen we jammer genoeg geen nieuwe rekeningen voor je openen of je een lening geven. Want sinds 27 maart 2022 moeten alle UBO’s van een onderneming geregistreerd zijn in het UBO-register van de Kamer van Koophandel. Goed om te weten: Er is geen UBO-registratieplicht voor eenmanszaken.
Lees meer over de UBO-registratie

Zo lang duurt het ongeveer

Hebben we je aanvraag en alle benodigde documenten binnen? Dan is het
afhankelijk van de aard van je onderneming wanneer je je rekeningnummer krijgt.
Hebben we meer informatie nodig? Dan nemen we contact met je op.

Klopt het adres nog?

We nemen het post- en vestigingsadres over van de KvK. Zijn de gegevens niet meer actueel? Pas die dan eerst aan en vraag daarna SNS Zakenrekening aan.

SNS Zakenrekening aanvragen

Onze zakelijke rekeningen zijn er voor zzp'ers en mkb'ers die vaak zelf hun geldzaken regelen. Zijn we de bank voor jou? Dat check je eerst in een paar minuten. Daarna kun je de SNS Zakenrekening aanvragen.

Volgende