De browser die u gebruikt wordt niet meer actief ondersteund. Kijk hier voor meer informatie.

tekst browser
SNS Bank

Geef je mening

Spaar jij maximaal?

Als eerste bank laten wij je weten welke spaarrekening het beste bij jou past.

Bij ons ben je zeker van:

  • Een spaarrekening die bij je past
  • Een aantrekkelijke rente
  • Eenvoudig online afsluiten

SNS Internet Sparen: maximale score voor ‘flexibiliteit’

Productvergelijker Moneyview is enthousiast over de flexibiliteit van SNS Internet Sparen. We kregen er maar liefst vijf sterren voor.

5 sterren MoneyView
 

Oerend hard
SNS Internet Sparen

* Deze variabele rente op jaarbasis geldt vanaf 04-03-15. Rentewijzigingen voorbehouden.

Vergelijken

Oerend hard SNS Internet Sparen

Veel banken geven je pas een aantrekkelijke rente als je eerst tienduizenden euro’s gespaard hebt of als je je geld een tijdje op je rekening laat staan. Weet je dat je met SNS Internet Sparen zonder gedoe een hogere spaarrente krijgt dan bij vergelijkbare rekeningen van de andere grote banken?

Vergelijk je rente

Wil je zeker weten dat je bij ons een hogere rente krijgt? Vergelijk de rente van SNS Internet Sparen dan hieronder met de rente van vergelijkbare spaarrekeningen van ABN AMRO, Rabobank en ING.

SNS Bank
SNS Internet Sparen

Rabobank
Rabo InternetSparen

ING
Oranje Spaarrekening

ABN AMRO
Direct Sparen

Rente na 1 jaar:

Totaal

Deze variabele rentes zijn op jaarbasis. Wijzigingen voorbehouden. De gegevens in de tabel zijn voor het laatst gecontroleerd op 29-12-14. De rente is ook te controleren op de websites van deze banken.

Hoe is deze vergelijking gemaakt?

Bij alle spaarrekeningen die vergeleken worden:

  • Kun je zonder kosten storten en opnemen, wanneer je wilt.
  • Mag je storten zoveel als je wilt.
  • Krijg je een variabele rente.
  • Krijg je geen bonusrente.
  • Maak je gebruik van internet bankieren.

ABN AMRO, Rabobank, ING en SNS hebben andere rekeningen met variabele rente waarbij je een hogere variabele rente kunt krijgen. Hiervoor gelden wel extra voorwaarden. Een voorbeeld van zo'n voorwaarde is dat je een bonusrente pas krijgt als je spaargeld een kalenderjaar lang op de spaarrekening staat. In de vergelijking wordt geen rekening gehouden met tijdelijke acties.

Zo werkt het

Eenvoudig sparen via internet

Met SNS Internet Sparen bepaal je zelf hoeveel je spaart, en wanneer. Geld opnemen kan altijd en kost je niets extra. En dan krijg je ook nog eens 1,35%* rente op je saldo. Iedereen kan SNS Internet Sparen altijd openen, ook als je nu geen klant bij SNS Bank bent.

Internetsparen met Mijn SNS

Vraag je SNS Internet Sparen aan? Dan krijg je gratis toegang tot Mijn SNS. Dit is je persoonlijke bankomgeving bij SNS Bank. Door in te loggen met je digicode kun je altijd je saldo en je bij- en afschrijvingen bekijken en overboekingen doen naar je betaalrekening. Ook kun je gemakkelijk je gegevens wijzigen.

Gemakkelijk aanvragen

Bij SNS Bank kun je altijd een spaarrekening openen. Ook als je bij een andere Nederlandse bank een betaalrekening hebt. Deze wordt dan aan je SNS Internet Sparen gekoppeld. Een spaarrekening openen is gratis.

Geen papieren afschriften

Bij SNS Internet Sparen ontvang je geen papieren afschriften. Als je SNS Internet Sparen aanvraagt, krijg je gratis een persoonlijke digicode. Daarmee log je in op Mijn SNS. In Mijn SNS kun je je saldo en bij- en afschrijvingen altijd gratis bekijken.

Bij- en afschrijvingen bewaren of printen

Wil je je bij- en afschrijvingen downloaden om te bewaren of te printen? Dat kan eenvoudig door in Mijn SNS op de printknop te klikken. Je krijgt dan een pdf-bestand om op te slaan of te printen.

* Rente op jaarbasis per 04-03-15. Rentewijzigingen voorbehouden.

Rente

Rente

De rente wordt jaarlijks in de maand januari van het volgende jaar op je rekening bijgeschreven met als valutadatum 1 januari van dat jaar. De rente van 1,35%* geldt tot 1,5 miljoen euro spaargeld. Boven 1,5 miljoen spaargeld vergoedt SNS Internetsparen 0,5%* rente.

* Variabele rente op jaarbasis per 04-03-15. Rentewijzigingen voorbehouden.

Voorwaarden

Voorwaarden SNS Internet Sparen

In de voorwaarden staat wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat we van jou verwachten. Lees ze goed door voor je het product afsluit.

Alle voorwaarden en informatie voor dit product

logo-pdf Voorwaarden Mijn SNS (PDF, 167,91 KB)

Zie ook:

Informatie over onder meer het recht van bedenktijd en onze klachtprocedure.

logo-pdf SNS Dienstenwijzer (PDF, 83,06 KB)

Openen

Openen

Iedereen kan SNS Internet Sparen altijd openen, ook als je nu geen klant bij SNS Bank bent. Om SNS Internet Sparen te openen, vul je het aanvraagformulier SNS Internet sparen volledig in. Je vindt dit formulier onderaan deze pagina. Je kunt Internet Sparen ook via 030 - 633 30 00 of in een SNS Winkel openen.

Ook voor minderjarigen

Je kunt SNS Internet Sparen ook voor je kind openen. Vul dan wel het kind als eerste in bij het aanvraagformulier. Als je op "verder" klikt, dan kom je automatisch op een vervolgscherm waarin je jezelf als wettelijk vertegenwoordiger opgeeft. 

Je geld is veilig

SNS Bank biedt niet alleen goede, maar ook veilige spaarproducten. Want je kunt rekenen op:

  • Veilig internetbankieren
  • Bescherming van je gegevens