De browsers die u gebruikt wordt niet meer ondersteund.
Toegang via Windows XP met Internet Explorer 8 of lager wordt per 10 mei 2015 beëindigd.

Kijk hier voor meer informatie.

tekst browser
SNS Bank

Geef je mening

Liever niet elke maand sparen?

Wil je niet elke maand sparen, maar liever wanneer het jou uitkomt mét een goede rente? Kies dan voor SNS Internet Sparen: flexibel sparen met 0,65%* rente.

*Variabele rente per 17-08-2016. Rentewijzigingen voorbehouden.

Daling rente

Op 26 oktober 2016 daalt de variabele rente van SNS Maxisparen naar 0,70% per jaar.

 

SNS Maxisparen

Zo werkt het

Een van de hoogste rentes in de markt

Met SNS Maxisparen spaar je automatisch een vast bedrag per maand. En krijg je een rente van 0,8%*, een van de hoogste in de markt. Hoeveel spaarrente krijg je nu? Zoek het op, vergelijk en beslis of je nog goed zit.

Maandelijks automatisch vanaf € 50 tot € 500 sparen

Bij SNS Maxisparen groeit je spaargeld ongemerkt. Je spaart minimaal € 50 en maximaal € 500. Maar denk vooral niet dat je aan dit bedrag vastzit. Zit je een tijdje wat krapper? Of wil je juist meer sparen? Geen probleem: je kunt altijd je maandelijkse spaarbedrag aanpassen. Dat kun je met dit formulier regelen.

Bijstorten kan niet

Je spaart met Maxisparen een vast bedrag per maand. Je kunt geen extra geld overmaken naar deze spaarrekening.

Altijd zonder kosten je spaargeld opnemen

Ook goed om te weten: je kunt altijd bij je spaargeld op SNS Maxisparen. Opnemen kost niets. Geld opnemen van SNS Maxisparen kan met internetbankieren.

Altijd toegang tot je rekening

Als je SNS Maxisparen aanvraagt, krijg je gratis een persoonlijke digicode. Daarmee kun je altijd je saldo en bij- en afschrijvingen online bekijken via Mijn SNS.


* Variabele rente op jaarbasis per 17-08-2016. Rentewijzigingen voorbehouden.

Rente

Rente SNS Maxisparen

Bij SNS Maxisparen berekenen we de variabele rente over de periode dat je geld op je rekening staat. Je spaart met SNS Maxisparen iedere maand een vast bedrag. Je rentebedrag wordt per dag berekend op basis van wat je op dat moment op je SNS Maxisparen hebt staan.

Bijschrijving rente

We schrijven jaarlijks de rente in de maand januari van het volgende jaar bij op de rekening. SNS kan de rentepercentages en berekeningsmethoden te allen tijde met onmiddellijke ingang wijzigen. Je kunt de actuele rente dagelijks bij ons opvragen.

Voorwaarden

Voorwaarden SNS Maxisparen

In de voorwaarden staat wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat we van jou verwachten. Lees ze goed door voor je het product afsluit.

Zorg voor genoeg saldo op je betaalrekening

We kunnen je maandbedrag alleen afschrijven bij voldoende saldo op je betaalrekening. Sta je een keer rood op de dag van de automatische afschrijving? Dat geeft niets. Maar als we 3 keer achter elkaar je maandbedrag niet kunnen afschrijven, dan wordt je Maxispaarrekening automatisch omgezet in Internet Sparen.

Dag van overschrijving

De dag waarop de automatische overschrijving gedaan wordt is afhankelijk van de ingangsdatum van je SNS Maxisparen. Voorbeeld: als SNS Maxisparen bij jou op 14 september is ingegaan, wordt het spaarbedrag telkens op de 14e van de maand bijgeschreven. Wil je dat het bedrag op een andere dag wordt overgeschreven? Pas de incassodatum dan hier aan.

Incassodatum

Heb je liever dat we het spaarbedrag op een andere dag afschrijven? Ook dat geef je door met dit formulier. Wanneer de nieuwe incassodatum in gaat, hangt af van de datum die je invult.

  • Geef je een nieuwe datum op die tussen nu en 3 dagen ligt? Dan gaat de nieuwe incassodatum de volgende maand in.
  • Is je huidige incassodatum al aankomende week? Dan is de betaling al door ons ingepland. De nieuwe incassodatum gaat dan de volgende maand in.
  • Is je maandbedrag deze maand al afgeschreven? Dan gaat de nieuwe incassodatum volgende maand in.

Alle voorwaarden en informatie voor dit product

PDF-bestanden kun je openen met onder meer de gratis Adobe Acrobat Reader.

logo-pdf Voorwaarden Mijn SNS (PDF, 229,02 KB)

Andere belangrijke informatie

Deze rekening valt onder het depositogarantiestelsel. Lees onze informatie daarover en bekijk het Informatieblad Depositogarantiestelsel. Informatie over onder meer het recht van bedenktijd en onze klachtenprocedure staat in de SNS Dienstenwijzer.

logo-pdf SNS Dienstenwijzer (PDF, 83,71 KB)

Openen

Openen

Je kunt SNS Maxisparen altijd openen. Ook als je geen betaalrekening bij ons hebt. Openen doe je met het online formulier SNS Maxisparen. Je kunt Maxisparen ook aanvragen via 030 - 633 30 00 of in de SNS Winkel. Heb je nog geen rekening bij SNS? Dan kun je ook je rekening direct openen in de SNS Mobiel Bankieren app.

Maximaal 1 rekening per persoon

Je kunt op je eigen naam maximaal 1 rekening van SNS Maxisparen openen. Heb je al een Maxispaarrekening, dan kun je wel voor je kind een extra rekening van SNS Maxisparen aanvragen. Wil je meer sparen dan € 500 per maand, dan heb je bij SNS Bank de keuze uit andere aantrekkelijke spaarvormen.

Maxisparen openen voor je kind

Natuurlijk kunnen ouders ook SNS Maxisparen openen voor hun kind. De ouders of verzorgers moeten dan wel akkoord gaan en het aanvraagformulier ondertekenen. Vul het kind als eerste in bij het aanvraagformulier. Daarna kom je automatisch op een vervolgscherm waarin je jezelf als wettelijk vertegenwoordiger op kunt geven. 

SNS Maxisparen: vijf sterren voor ‘prijs’

Ook productvergelijker Moneyview vindt dat we een mooie rente bieden. Daarom scoorde SNS Maxisparen maximaal op ‘prijs’.

5 sterren MoneyView