Extra Kostenverzekering voor zzp’ers in de bouw

Extra Kostenverzekering is een aanvulling op SNS Inventaris- en Goederenverzekering. Heb je buiten je schuld om schade aan spullen in je werkplaats? En maak je extra kosten om verder te kunnen werken? Dan ben je voor (een deel van) deze kosten verzekerd.

Meer verzekeringen? Meer korting

Als je meer zakelijke verzekeringen via ons afsluit, krijg je pakketkorting. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting. Je pakketkorting kan oplopen tot 12%.

Makkelijk overstappen

Heb je al een extra kostenverzekering bij een andere verzekeraar? Wij maken overstappen makkelijk voor je, met een al ingevulde brief die je naar je huidige verzekeraar kan sturen.
Goed om te weten
Ben je ondernemer in een andere branche dan in de bouw?  Dan kun je deze aanvullende verzekering niet afsluiten.

Kosten Extra Kostenverzekering

Je betaalt € 0,83 premie per maand voor Extra Kostenverzekering. Dit bedrag is zonder 21% assurantiebelasting. Heb je schade? Je betaalt dan geen eigen risico en krijgt tot € 2.500 vergoed.

Ben je privé al verzekerd?

De schade die te maken heeft met je werk krijg je alleen terug van je zakelijke verzekering.

Wat is wel en niet verzekerd?

  • Huur van vervangende apparatuur, machines of bedrijfsruimtes.
  • Extra personeelskosten
  • Boetes en vorderingen

Bekijk wat nog meer wel en niet verzekerd is.

Voorwaarden Extra Kostenverzekering

In de voorwaarden staat precies welke schade wel en niet wordt vergoed. Ook lees je hoe het schadebedrag wordt bepaald. Let op: Extra Kostenverzekering voor zzp'ers is een aanvulling op SNS Inventaris- en goederenverzekering. De voorwaarden van de verzekering staan daarom in de voorwaarden van SNS Inventaris- en goederenverzekering.

Heb je ook aan deze verzekeringen gedacht?

Wil je dat je zakelijke spullen buiten ook altijd verzekerd zijn? Vul SNS Inventaris- en Goederenverzekering dan aan met:

Extra kosten melden

Extra kosten melden

We zorgen ervoor dat je schademelding zo snel mogelijk wordt opgepakt.