Iets regelen voor je zakelijke financiering

Heb je bij ons zakelijke financiering? Lees hoe je je financiering uitbreidt, gegevens online verandert, een rekening uit je bouwdepot betaalt of extra aflost op je financiering.

Je financiering uitbreiden

Heb je extra geld nodig voor je bedrijf? En ben je al klant bij ons? Dan kun je misschien aanvullende financiering krijgen. Meer weten? Bel onze klantenservice: 030 - 633 30 02.

Let op: Kies je voor een aanvullende financiering? Dan betaal je een vergoeding voor de aanvraag. Onze collega’s bij de klantenservice kunnen je er meer over vertellen.

Zelf gegevens veranderen

Deze zaken regel je zelf online:

Bedrijfsgegevens wijzigen

Rechtsgeldig vertegenwoordiger wijzigen

Tegenrekening aanpassen

De rente en aflossing van je zakelijke financiering schrijven we af van je rekening die je aan ons hebt doorgegeven. Wil je dat het bedrag van een andere rekening wordt afgeschreven? Dat kan met het formulier 'Doorlopende Machtiging SEPA'.

Bestaat je financiering uit verschillende leningnummers? Dan hebben we voor elk hypotheeknummer een machtigingsformulier nodig.

Extra aflossen

Wil je extra aflossen? Vul het formulier 'Aanvragen extra aflossing zakelijke hypotheek' in, print het en stuur het naar ons op. Binnen 2 weken krijg je van ons bericht.

Goed om te weten Je betaalt soms een vergoeding als je (een deel van) je financiering eerder wilt aflossen dan afgesproken. Je betaalt dan voor het renteverlies van de bank. Wil je weten hoeveel je zonder vergoeding kunt aflossen? Of hoe je vergoeding wordt berekend? In je kredietovereenkomst of in de algemene voorwaarden staat dit uitgelegd.

Wat kost 't?

Als je je financiering wilt aanpassen, betaal je daarvoor. Hieronder zie je wat de veelvoorkomende aanpassingen kosten.

Wat wil je regelen? Wat kost 't?
De rente tijdens de rentevaste periode tussentijds aanpassen. Een eventuele vergoeding voor het renteverlies van ons renteverlies
Extra aflossen Een eventuele vergoeding voor het renteverlies van ons renteverlies
De lening voortzetten onder een andere naam. Bijvoorbeeld omdat je de rechtsvorm van je bedrijf wilt wijzigen. € 500
De zakelijk lening wilt verhogen € 500
Goed om te weten Neem eerst contact met ons op of je de aanpassing voor je bedrijf mag doorvoeren en of de voorwaarden van je lening hierdoor veranderen.

Rekening uit je bouwdepot betalen

Een rekening van een aannemer of leverancier laten betalen? Vul het onderstaande formulier in, print het en stuur het naar SNS. Dan maken we het in orde.

  Klantenservice zakelijk

  Klantenservice zakelijk

  Doordeweeks bereikbaar van 8.00 tot 18.00 uur.
  Service - NBA

  SNS Zakelijk Krediet

  Heb je na 1 januari 2018 SNS Zakelijk Krediet afgesloten? Bel 030 – 219 69 75 als je een vraag hebt.

   Terug naar boven