In gesprek met sterrenchef Hans van Wolde
Benieuwd hoe succesvolle ondernemers zo succesvol zijn geworden? Laat je dan inspireren door de creatieve keuzes van sterrenchef Hans van Wolde. Op woensdag 16 maart vertelt hij alles over zijn weg naar succes.

Succes op succes
Nadat hij afscheid had genomen van zijn restaurant Beluga, opende chef Hans van Wolde in 2020 zijn nieuwe restaurant Brut172. Hij kreeg heel snel 2 Michelinsterren. Zijn carrière is meer dan indrukwekkend:
- 1989 Taverne d’Oude Haven, Vlaardingen
- 1990 World Trade Center, Rotterdam
- 1991 Officierskeuken Koninklijke Landmacht
- 1992 Elysée Parkhotel, Nieuwerkerk a/d IJssel
- 1993 Corona, Den Haag
- 1994 Toine Hermsen, Maastricht
- 1997 Beluga Maastricht
- 2013 Beluga Loves You, Maastricht
- 2020 Brut172
Welke keuzes maakte Hans en wat was ’t resultaat ervan? Hans vertelt over zijn vallen en opstaan.
Praktische informatie
- Wanneer? Woensdag 16 maart 2022
- Hoe laat? 19 tot 20 uur
- Waar? Live in de Ruimte Maastricht of online via WebinarGeek
- Kosten? Deelnemen is gratis
Wil je de sessie live bijwonen in Maastricht? Stuur dan een mail naar deruimte.maastricht@sns.nl.
Aanmelden voor online deelname
Ontmoetingsplek de Ruimte van SNS
De Ruimte is een unieke plek in de stad waar je wijzer wordt over geldzaken. Wandel er binnen voor een goed gesprek met een van onze adviseurs en een lekkere kop koffie. Of volg er inspirerende workshops; er worden ook regelmatig bijeenkomsten georganiseerd.