De browsers die u gebruikt wordt niet meer ondersteund.
Toegang via Windows XP met Internet Explorer 8 of lager wordt per 10 mei 2015 beëindigd.

Kijk hier voor meer informatie.

tekst browser
SNS Bank

Geef uw mening

 


Onze missie en visie in praktijk

Onze missie is Eenvoud in geldzaken. Wat merk je daarvan als klant?Eenvoudige producten

Wat betekent streven naar eenvoud als er 50 verschillende spaarproducten in het
assortiment zitten? SNS Bank heeft daarom nu 2 spaarproducten met heldere voorwaarden.

Altijd voor iedereen toegankelijk

We breiden de dienstverlening van SNS Bank op internet steeds verder uit. We vinden het daarom belangrijk dat onze website voor iedereen toegankelijk is. Dus ook voor mensen met een visuele of motorische beperking.

Voor iedereen bereikbaar

Bereik ons op uw manier. Regel bijvoorbeeld snel en makkelijk uw geldzaken online. 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Dat kan via Mijn SNS Zakelijk of via onze online klantenservice. Liever bellen? Bel met onze klantenservice op 030 - 633 30 02. Geopend op werkdagen van 8 tot 18 uur.

SNS Winkel en SNS Adviseur

Bijna 200 SNS Winkels zijn er al te vinden in Nederland. Zo is er altijd wel een SNS Winkel bij u in de buurt. Bij de SNS Winkel kunt u zich oriënteren op een betaalrekening, spaarrekening of verzekering. U kunt er ook internetbankieren. Handig als u geen computer heeft of als u hulp nodig heeft.

SNS Bank en Verantwoord ondernemen

Duurzaamheid is belangrijk voor SNS Bank. We geven om onze klanten en helpen ze zelfstandig hun financiële zaken te regelen. We maken onze producten transparant en eenvoudig. Maar duurzaamheid is meer. We zijn ook kritisch op onze investeringen en ons inkoopbeleid. En we zijn ons bewust van ons eigen verbruik.

SNS Bank en veiligheid

Bij SNS Bank staat niet alleen eenvoud, maar ook veiligheid voorop. Zo pint u het liefst op een veilige plek. Daarom vindt u een SNS Geldautomaat in bijna alle HEMA- filialen. En SNS Bank doet er alles aan om online bankieren veilig te houden. Lees hoe wij dat doen en wat u er zelf aan kunt doen.


 

Service & contact

WhatsApp
06 - 51 04 44 21
Stuur ons een appje en
we proberen je zo snel mogelijk te helpen.
(Je kunt met dit nummer niet bellen)