Voorwaarden SNS Ongevallenverzekering

Wat verzeker je met de SNS Ongevallenverzekering? In de voorwaarden staat precies wanneer je wel of geen uitkering krijgt.

Wil je een SNS Ongevallenverzekering afsluiten?

Bekijk de voorwaarden en de dekking van deze verzekering. Als je een ongevallenverzekering via SNS afsluit, ga je akkoord met de voorwaarden en de dekking van de verzekering.

Heb je al een SNS Ongevallenverzekering?

Op je polisblad staat het voorwaardennummer.

Verzekeringskaart SNS Ongevallenverzekering

Met de Verzekeringskaart van het Verbond van Verzekeraars vergelijk je deze verzekering met andere ongevallenverzekeringen.

Bekijk de verzekeringskaart

Klant bij SNS

In het document 'Goed verzekerd via SNS' lees je met welke partijen je te maken krijgt als je je verzekert via ons. Ook vind je informatie over hoe we met je gegevens omgaan en hoe de premie wordt gëincasseerd.


In 'SNS Dienstenwijzer' lees je over onze dienstverlening. Bijvoorbeeld hoe je ons kunt bereiken. En dat je 14 dagen bedenktijd hebt nadat je verzekering is geaccepteerd.

Ongevallenverzekering aanvragen?

Ongevallenverzekering aanvragen?

Beperk de financiële gevolgen voor jezelf en je gezinsleden bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval. Vraag nu een offerte aan.

Ongeval doorgeven

Ongeval doorgeven

Bij ons kun je dag en nacht je schade melden. We zorgen er dan voor dat je schademelding zo snel mogelijk wordt opgepakt.