Training 'Vermogensgroei voor de startende belegger'

Beginnen met beleggen, dat is een flinke stap. Met de online training ‘Vermogensgroei voor de startende belegger’ maak je een vliegende start. Ga aan de slag met bekende experts en krijg een objectief beeld van je mogelijkheden als startende belegger.

Goed om te weten

De training is gestart op 23 november. Je kunt je momenteel niet meer inschrijven voor deze editie. Heb je interesse en wil je graag op de hoogte worden gehouden van de volgende training? Laat dan je gegevens achter en je krijgt bericht van ons als de nieuwe data bekend zijn.

Hou me op de hoogte

Praktisch over de training

  • De beleggerstraining bestaat uit 3 workshops van elk 1,5 uur.
  • Dinsdagavond van 19:00 tot 20:30 uur.
  • De data van de eerstvolgende training vind je op deze pagina zodra ze bekend zijn.
  • Online te volgen en interactief.
  • Met onafhankelijke experts aan het woord.

Wat leer je van deze training?

Welkom in de wereld van vermogensopbouw door beleggen. Je hoort alles over de voordelen maar ook over de risico’s van beleggen. We laten je vooral de mogelijkheden zien; je kiest zelf wat je daarmee doet.

Wat kost de training?

Tot eind 2021 betaal je een introductieprijs van € 70 (inclusief btw). Vanaf 1 januari 2022 kost de training € 145 (inclusief btw).

De 3 workshops in deze training over beleggen

Workshop 1: Vermogensgroei, een kijkje in de keuken

Margot Vreeman

Margot Vreeman is accountmanager bij NNEK Vermogensbeheer. Ze ondersteunt financieel adviseurs met beleggingsoplossingen. Margot is ervan overtuigd dat je het leven kunt leiden dat je wilt leiden. En dat financiële rust zorgt voor emotionele rust.

In deze workshop zet je samen met Margot de eerste stap op weg naar vermogensgroei. Je hoort waarom sparen altijd belangrijk is en blijft. Houd je geld over, dan kan beleggen een goed idee zijn. Dat hoeft niet moeilijk te zijn, maar het is wel belangrijk dat je een doel en een plan hebt. Je leert hoe je je doel bepaalt zodat je zelf aan de slag kunt.

Workshop 2: beleggingsmogelijkheden, brokers en kosten

Corné van Zeijl is beleggingsstrateeg en beurscommentator bij onder meer RTL Z en BNR. Hij schrijft columns voor Het Financieele Dagblad en heeft als beleggingsexpert meerdere prijzen gewonnen.

Karin van Dijk is fondsmanager van de 5 ASN Duurzame Mixfondsen. Daarnaast ontwikkelt ze nieuwe beleggingsfondsen die bijdragen aan een positieve impact op klimaat, biodiversiteit en mensenrechten.

Tijdens deze workshop hoor je meer over de verschillende mogelijkheden om je vermogen te laten groeien. Bijvoorbeeld sparen of beleggen in aandelen of beleggingsfondsen.

Workshop 3: analyseren, kopen en verkopen van beleggingen

Rowan Nijboer is beleggingstrainer en heeft 2 succesvolle podcasts over beleggen in aandelen. Hij belegt al 18 jaar en ’t boeit hem nog steeds. Zijn motto: voor iedereen is er een geschikte manier van beleggen.

Tijdens deze workshop verdiepen we ons met Rowan in aandelen en indextrackers (ETF’s): hoe analyseer, koop en verkoop je deze beleggingen? En wat zijn de kosten eigenlijk? Ook niet onbelangrijk: je hoort wat de 5 psychologische valkuilen voor beleggers zijn.

We sluiten de beleggerstraining af met een samenvatting en de 10 gouden regels van beleggen (tipje van de sluier: koop met je hoofd en niet met je hart!).

Ik ben heel tevreden met de workshops. Ik vond het heel duidelijk uitgelegd. In mijn beleving was beleggen heel taai en saai. Maar na vanavond heb ik een heel ander beeld. Top!”
Nadja, 32 jaar