Beleggerstraining 'starten met beleggen'

Beginnen met beleggen, dat is een flinke stap. Met de online training ‘Vermogensgroei voor de startende belegger’ maak je een vliegende start. Ga aan de slag met bekende experts en krijg een objectief beeld van je mogelijkheden als startende belegger.

Let op: De beleggerstraining is 10 mei begonnen, dus je kunt je niet meer inschrijven voor deze editie. Hou de site in de gaten voor nieuwe data.

Praktisch over de training starten met beleggen

  • De beleggerstraining bestaat uit 3 workshops van elk 1,5 uur.
  • Dinsdagavond van 19:00 tot 20:30 uur.
  • De data van de eerstvolgende training zijn 10, 17 en 24 mei.
  • Online te volgen en interactief.
  • Met onafhankelijke experts aan het woord.

Meer weten over de training vermogensgroei voor de startende belegger?

Bekijk dan onze video. Je krijgt dan meteen een goed beeld van wat er aan bod komt in de trainingen.

Oeps! Geen video

Je kunt de video over dit onderwerp niet kijken omdat je een vereiste cookie hebt uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op youtube.com

Wat leer je van deze training?

Welkom in de wereld van vermogensopbouw door beleggen. Je hoort alles over de voordelen maar ook over de risico’s van beleggen. We laten je vooral de mogelijkheden zien; je kiest zelf wat je daarmee doet.

Wat kost de training?

De training kost € 145 (inclusief btw).

Actie
Open je vóór 1 juli 2022 SNS Doelbeleggen of SNS Beleggingsrekening? Dan krijg je een inlegbonus van €60. Lees hierde actievoorwaarden.

De 3 workshops in deze training over beleggen

Workshop 1: Vermogensgroei, een kijkje in de keuken

Michiel van Vugt is commercieel directeur bij NNEK Vermogensbeheer. Hij is schrijver van meerdere boeken waaronder de bestseller 'Net Iets Slimmer'. Hij is veelgevraagd (internationaal) spreker over geld en gedrag. Daarnaast maakt hij de podcast 'Je Geld e/o Je Leven'.
Michiel van Vugt

Klaas Erik Zwering is Beleggingsspecialist bij SNS en werkt al ruim 15 jaar in de financiële sector. Hij houdt zich dagelijks bezig met financiële vragen van klanten en adviseurs. Vermogensopbouw en beleggen komen dan vaak voorbij.
Klaas Erik Zwering

In deze workshop zet je samen met Michiel en Klaas Erik de eerste stap op weg naar vermogensgroei. Je hoort waarom sparen altijd belangrijk is en blijft. Houd je geld over, dan kan beleggen een goed idee zijn. Dat hoeft niet moeilijk te zijn, maar het is wel belangrijk dat je een doel en een plan hebt. Je leert hoe je je doel bepaalt zodat je zelf aan de slag kunt.

Workshop 2: beleggingsmogelijkheden, brokers en kosten

Corné van Zeijl is analist, beleggingsstrateeg en beurscommentator bij onder meer RTL Z en BNR. Hij schrijft een wekelijkse column voor Het Financieele Dagblad en heeft twee boeken over beleggen op zijn naam staan. Corné van Zeijl heeft als beleggingsexpert meerdere prijzen gewonnen.

Karin van Dijk is fondsmanager bij ASN Impact Investors en zij is fondsmanager van het ASN biodiversiteitsfonds. Het doel van het ASN Biodiversiteitsfonds is om een zo goed en realistisch mogelijk financieel rendement voor beleggers te combineren met een duidelijk duurzaam rendement; het beschermen en herstellen van de biodiversiteit.
Karin van Dijk

Tijdens deze workshop hoor je meer over de verschillende mogelijkheden om je vermogen te laten groeien. Bijvoorbeeld sparen of beleggen in aandelen of beleggingsfondsen. En: wat zijn de kosten eigenlijk?

Workshop 3: analyseren, kopen en verkopen van beleggingen

Rowan Nijboer is beleggingstrainer en heeft 2 succesvolle podcasts over beleggen in aandelen. Hij belegt al 18 jaar en ’t boeit hem nog steeds. Zijn motto: voor iedereen is er een geschikte manier van beleggen.
Rowan Nijboer


Klaas Erik Zwering is ook deze workshop weer van de partij. We verdiepen ons met Rowan en Klaas Erik in aandelen en indextrackers (ETF’s): hoe analyseer, koop en verkoop je deze beleggingen? Ook niet onbelangrijk: je hoort wat de 5 psychologische valkuilen voor beleggers zijn.

We sluiten de beleggerstraining af met een samenvatting en de 8 gouden regels van beleggen (tipje van de sluier: koop met je hoofd en niet met je hart!).

Ik ben heel tevreden met de workshops. Ik vond het heel duidelijk uitgelegd. In mijn beleving was beleggen heel taai en saai. Maar na vanavond heb ik een heel ander beeld. Top!
Nadja, 32 jaar
Vermogen opbouwen?

Vermogen opbouwen?

Zet je genoeg geld opzij voor nu, morgen én later?