Levensloopregeling stopt

De levensloopregeling eindigt op 31 december 2021.
Wat betekent dit voor jou?
Goed om te weten
Je kunt SNS Levensloop niet meer openen. Deze pagina is alleen bedoeld om je te informeren als je SNS Levensloop hebt. Weet je niet zeker of je deze rekening hebt? Kijk dan op je rekeningoverzicht in Mijn SNS of op je papieren rekeningafschrift. Op het jaaroverzicht voor de Belastingdienst zie je ook welke rekeningen je bij ons hebt.

Levensloop: doorsparen of opnemen

De levensloopregeling eindigt definitief op 31 december 2021. Dat is al snel. Voorkom verrassingen en voorkom dat je onbedoeld meer belasting gaat betalen door nu al na te denken over hoe je jouw levenslooptegoed zo optimaal mogelijk wilt besteden.

Je kunt uiterlijk tot en met 31 december 2021 gebruikmaken van de levensloopregeling en daarbij kiezen om door te sparen of het geld (in delen) op te nemen. Bereik je voor 31 december 2021 de AOW-leeftijd of ga je eerder met pensioen? Dan wordt het resterende bedrag uitgekeerd.

Doorsparen met SNS Levensloop

Doorsparen met SNS Levensloop

Je kunt tot en met 31 december 2021 doorsparen op je SNS Levensloop of met het geld van SNS Levensloop doorsparen bij een andere aanbieder of je pensioenuitvoerder.
Geld opnemen van SNS Levensloop

Geld opnemen van SNS Levensloop

Je kunt het geld van SNS Levensloop in 1 keer opnemen of in delen laten uitkeren.
Terug naar boven