Voorwaarden en andere informatie SNS Keuzedeposito

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees ze daarom goed door.

Voorwaarden SNS Keuzedeposito

In dit document lees je informatie over je spaarrekening en welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld dat we een periode afspreken waarin je je geld niet zomaar kunt opnemen. Ook lees je hoe je je rekening gebruikt. Bijvoorbeeld hoe je geld overboekt. En je leest wat je moet doen om SNS Keuzedeposito veilig te gebruiken.

Voorwaarden Mijn SNS

Bij SNS Keuzedeposito hoort automatisch ook Mijn SNS. Daarmee kun je online je bankzaken regelen. In deze voorwaarden lees je informatie over Mijn SNS en zie je welke afspraken er gelden. Bijvoorbeeld regels over hoe je veilig moet internetbankieren.

Reglement Spaarrekeningen

We hebben verschillende spaarrekeningen. Voor veel informatie en afspraken over deze rekeningen geldt dat ze voor al onze spaarrekeningen hetzelfde zijn. Die afspraken hebben we daarom bij elkaar gezet in het ‘Reglement Spaarrekeningen’. Bijvoorbeeld of je met iemand anders een spaarrekening kunt hebben.

Tarieven

In de ‘Tarievenwijzer Betalen’ vind je ook de tarieven en rentes bij spaar- en beleggingsrekeningen.

Algemene Bankvoorwaarden

Alle banken in Nederland hebben samen afspraken en regels opgesteld over alle algemene bankzaken. Die lees je in de ‘Algemene Bankvoorwaarden’. Omdat dit voorwaarden van alle banken samen zijn, zijn ze anders geschreven dan onze andere voorwaarden.

Andere belangrijke informatie

Deze rekening valt onder de Nederlandse Depositogarantie. Lees meer over de bescherming van het geld dat op je rekening staat en bekijk het ‘Informatieblad de Nederlandse Depositogarantie’.

In de 'SNS Dienstenwijzer' lees je hoe je contact met ons opneemt, wat je moet doen als je een klacht hebt en meer over het recht van bedenktijd bij een overeenkomst op afstand. Ook vertellen we je in ons ‘Privacy- en cookiereglement’ wat we met je gegevens doen en wat we doen om je gegevens te beschermen.

Met het Informatieblad heb je helder op 1 A4 wat je van je spaarrekening en van ons mag verwachten. En wat we van jou verwachten.

Open SNS Keuzedeposito

Open SNS Keuzedeposito

Kies voor een spaarrekening met een vaste rente.