De browsers die u gebruikt wordt niet meer ondersteund.
Toegang via Windows XP met Internet Explorer 8 of lager wordt per 10 mei 2015 beëindigd.

Kijk hier voor meer informatie.

tekst browser
SNS Bank

Geef je mening

 

SNS Internet Sparen

* Deze variabele rente op jaarbasis geldt vanaf 14-12-2016. Rentewijzigingen voorbehouden.

Zo werkt het

SNS Internet Sparen

Met SNS Internet Sparen bepaal je zelf hoeveel je spaart, en wanneer. Geld opnemen kan altijd en kost je niets extra. En dan krijg je ook nog eens 0,45%* rente op je saldo. Iedereen kan SNS Internet Sparen altijd openen, ook als je nu geen klant bij SNS bent.

Veel banken geven je pas een aantrekkelijke rente als je eerst tienduizenden euro’s gespaard hebt of als je je geld een tijdje op je rekening laat staan. Weet je dat je met SNS Internet Sparen zonder gedoe een hogere spaarrente krijgt dan bij vergelijkbare rekeningen van de andere grote banken?

De rente wordt jaarlijks in de maand januari van het volgende jaar op je rekening bijgeschreven met als valutadatum 1 januari van dat jaar. De rente van 0,45%* geldt tot 1,5 miljoen euro spaargeld. Boven 1,5 miljoen spaargeld vergoedt SNS Internetsparen 0%* rente.

* Variabele rente op jaarbasis per 14-12-2016. Rentewijzigingen voorbehouden.

 

Vergelijk je rente

Wil je zeker weten dat je bij ons een hogere rente krijgt? Vergelijk de rente van SNS Internet Sparen dan hieronder met de rente van vergelijkbare spaarrekeningen van ABN AMRO, Rabobank en ING.

Bank Product Bedrag Rente
SNS SNS Internet Sparen Tot € 1.500.000 0,45%
Hoger dan € 1.500.000 0%
Rabobank Rabo Internet Sparen Tot € 20.000 0,3%
€ 20.000 tot € 100.000 0,3%
€ 100.000 tot € 5.000.000 0,3%
Hoger dan € 5.000.000 0%
ING Oranje Spaarrekening Tot € 25.000 0,3%
€ 25.000 tot € 75.000 0,4%
€ 75.000 tot € 1.000.000 0,5%
ABN Amro Direct Sparen Tot € 1.000.000 0,3%

 

Bij ING is de rente afhankelijk van het spaarsaldo. Spaar je meer en val je in een hogere saldoklasse dan ontvang je een hogere rente over het gehele saldo.

 

Deze variabele rentes zijn op jaarbasis. Wijzigingen voorbehouden. De gegevens in de tabel worden dagelijks gecontroleerd. De rente is ook te controleren op de websites van deze banken.

Hoe is deze vergelijking gemaakt?

Bij alle spaarrekeningen die vergeleken worden:

  • Kun je zonder kosten storten en opnemen, wanneer je wilt.
  • Mag je storten zoveel als je wilt.
  • Krijg je een variabele rente.
  • Krijg je geen bonusrente.
  • Maak je gebruik van internet bankieren.

ABN AMRO, Rabobank, ING en SNS hebben andere rekeningen met variabele rente waarbij je een hogere variabele rente kunt krijgen. Hiervoor gelden wel extra voorwaarden. Een voorbeeld van zo'n voorwaarde is dat je een bonusrente pas krijgt als je spaargeld een kalenderjaar lang op de spaarrekening staat. In de vergelijking wordt geen rekening gehouden met tijdelijke acties.

Internetsparen met Mijn SNS

Vraag je SNS Internet Sparen aan? Dan krijg je toegang tot Mijn SNS. Dit is je persoonlijke bankomgeving bij SNS. Door in te loggen met je digicode kun je altijd je saldo en je bij- en afschrijvingen bekijken en overboekingen doen naar je betaalrekening. Ook kun je gemakkelijk je gegevens wijzigen.

Gemakkelijk aanvragen

Bij SNS kun je altijd een spaarrekening openen. Ook als je bij een andere Nederlandse bank een betaalrekening hebt. Deze wordt dan aan je SNS Internet Sparen gekoppeld.

Geen papieren afschriften

Bij SNS Internet Sparen ontvang je geen papieren afschriften. Als je SNS Internet Sparen aanvraagt, krijg je een persoonlijke digicode. Daarmee log je in op Mijn SNS. In Mijn SNS kun je je saldo en bij- en afschrijvingen altijd gratis bekijken.

Bij- en afschrijvingen bewaren of printen

Wil je je bij- en afschrijvingen downloaden om te bewaren of te printen? Dat kan eenvoudig door in Mijn SNS op de printknop te klikken. Je krijgt dan een pdf-bestand om op te slaan of te printen.

Openen

Openen

Je kunt SNS Internet Sparen altijd openen. Ook als je geen betaalrekening bij ons bent. Openen doe je met het online formulier SNS Internet Sparen. Je kunt Internet Sparen ook via 030 - 633 30 00 of in een SNS Winkel openen. Heb je nog geen rekening bij SNS? Dan kun je ook je rekening direct openen in de SNS Mobiel Bankieren app.

Ook voor minderjarigen

Je kunt SNS Internet Sparen ook voor je kind openen. Vul dan wel het kind als eerste in bij het aanvraagformulier. Als je op "verder" klikt, dan kom je automatisch op een vervolgscherm waarin je jezelf als wettelijk vertegenwoordiger opgeeft.

Voorwaarden SNS Internet Sparen

In de voorwaarden staat wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat we van jou verwachten. Lees ze goed door voor je het product afsluit. De voorwaarden vind je rechts bovenaan deze pagina. 

Voorwaarden SNS Internet Sparen

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten. Maar ook wat wij van jou verwachten. Lees ze goed door voor je de rekening opent.

Alle voorwaarden en informatie voor deze rekening

Andere belangrijke informatie

Deze rekening valt onder het depositogarantiestelsel. Lees onze informatie daarover en bekijk het Informatieblad Depositogarantiestelsel.

Informatie over onder meer het recht van bedenktijd en onze klachtenprocedure staat in de SNS Dienstenwijzer.