Hoe gaat het nu echt met je...geld?

Kom naar de SNS Expertisetour!

Heb je je ooit afgevraagd hoe het écht met je gaat, ook op financieel gebied? Tijdens de Nederlandse Mental Health Week nodigen we je op maandag 3 juni uit voor de SNS Expertisetour met het thema "Hoe gaat het nu echt met je… geld?". Toegang is gratis. 

Samen met hoofdpsycholoog Florien Cramwinckel en andere experts duiken we dieper in de relatie tussen jouw mentale welzijn en je financiën. Iets wat vaak over het hoofd wordt gezien. Wat kunnen we leren van de gedragspsychologie? Hoe ervaren jongeren dit? En belangrijker nog, wat kun je doen om deze relatie te verbeteren? Kom luisteren en stel je vragen. 

Meld je aan

Over de gasten

Dr. Florien Cramwinckel - (Hoofdpsycholoog SNS)
Dr. Florien Cramwinckel is hoofdpsycholoog bij SNS. Ze is gepromoveerd in sociale psychologie. Florien houdt zich bij SNS onder andere bezig met de vraag wat de rol van geld is in het leven van jongeren.

Praktische informatie

  • Wanneer: Maandag 3 juni 2024
  • Tijd: Van 14.30 tot 16 uur (inloop vanaf 14.15 uur. Na afloop zorgen we voor een drankje)
  • Waar: SNS Expertisecentrum Maastricht, Petrus Regoutplein 3 

Ben jij erbij?

Grijp deze unieke kans om hierbij aanwezig te zijn. De toegang is gratis. Je vrienden, klasgenoten en anderen geïnteresseerden zijn ook welkom. Wacht alleen niet te lang met aanmelden, want er is maar een beperkt aantal plaatsen. 

Meld je aan

Over SNS Expertisetour

Met de SNS Expertisetour willen we jongeren inspireren en helpen om verstandige (financiële) keuzes te maken. Dit doen we door jongeren het gesprek te laten aangaan met inspirerende sprekers vanuit verschillende vakgebieden.

beeldscherm

SNS Expertisetour

Tijdens de 1e editie waren ondernemer Eric Idema (oprichter EasyToys) en Martijn Gribnau (CEO de Volksbank) te gast.
Future Money Talks

Future Money Talks

Future Money Talks is hét platform voor jongvolwassenen. We helpen jou vooruit met inzichten, inspiratie en tips over financiële zaken.