SNS Adviespunt

Het SNS Adviespunt is dé plek waar je jouw wensen op het gebied van wonen, ondernemen en geld voor nu en later kunt bespreken met de SNS Adviseur. In het SNS Adviespunt werken we alleen op afspraak, zodat we alle tijd hebben voor jou.

In het adviespunt draait het om jou

In het SNS Adviespunt nemen we de tijd voor je.

  • Om uitvoerig je wensen in het leven en op financieel vlak te bespreken. En uit te zoeken of je daarbij obstakels tegenkomt die het realiseren van je dromen en ambities in de weg staan.
  • Om samen een plan van aanpak te maken om die dromen en ambities te verwezenlijken.
  • Om veranderingen te bespreken die impact hebben op je leven en je financiën. Denk aan samenwonen, een kind krijgen, je eigen bedrijf starten.
  • Bijvoorbeeld om je goed te informeren over vermogensopbouw of te adviseren over een hypotheek.

Ons doel: ervoor zorgen dat je een weloverwogen besluit kunt nemen voor je plannen of om je ambities te realiseren.

Welkom op afspraak

De afspraak met een adviseur is zo gemaakt via het online afspraakformulier. Je wordt op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld. In overleg bepaal je wanneer en hoeveel tijd er nodig is en wat de eventuele kosten zijn. Als de afspraak overdag niet past dan kijken we samen naar een ander moment.

SNS Adviespunt Oud-Beijerland
Afspraak maken
SNS Adviespunt Castricum
Afspraak maken

SNS Adviespunt of SNS winkel?

In het SNS Adviespunt staat 1-op-1 aandacht voor jou als klant centraal. Daar nemen we graag de tijd voor. Je kunt daarom in het Adviespunt van SNS alleen op afspraak terecht. Dit kan een adviesgesprek zijn voor een hypotheek, maar dat kan ook gaan om bijvoorbeeld hulp bij belastingaangifte of een financieel groeigesprek. Zit er geen SNS Adviespunt bij jou in de buurt? Dan kun je een afspraak maken met de adviseur in de SNS Winkel in je regio.

Heb je een andere vraag over bijvoorbeeld je rekeningen of verzekeringen? Heel veel dingen kun je zelf regelen in de SNS App en Mijn SNS. Heb je hulp nodig? Dan kun je binnenlopen bij één van de SNS Winkels of bel ons op
030 – 633 30 00

Adviespunt Oud-Beijerland

Adviespunt Oud-Beijerland

Maak een afspraak in het SNS Adviespunt Oud-Beijerland.
Adviespunt Castricum

Adviespunt Castricum

Maak een afspraak in het SNS Adviespunt Castricum.