Waarom pensioen bij SNS?

Onze adviseurs helpen je bij het maken van de juiste keuze voor een aanvulling op je pensioen en/of AOW. Zo heb je nu én in de toekomst minder zorgen. Weet je al wat je wilt en heb je genoeg kennis? Dan kun je onze producten ook zonder advies afsluiten.

Later net zo leven als nu

Wil je vanaf je pensioen net zo leven als nu? Dan is SNS Lijfrente Sparen misschien iets voor jou. Je spaart met een aantrekkelijke rente als aanvulling op je pensioen en/of AOW. De SNS Adviseur brengt met je in kaart hoeveel je opzij moet zetten voor later.

Ga je met pensioen? Dan kun je het geld laten uitkeren. Bijvoorbeeld met SNS Lijfrentenieren. Je laat je geld dan maandelijks uitkeren vanaf een geblokkeerde rekening.

Meer over SNS Lijfrente Sparen

Meer over SNS Lijfrentenieren

Heb je eerder een ontslagvergoeding gekregen? Met SNS Gouden Handdruk Inkomen laat je die maandelijks uitkeren. Over het bedrag dat nog niet is uitgekeerd, krijg je een aantrekkelijke vaste rente.

Meer over SNS Gouden Handdruk Inkomen

Advies voor nu én later

Met een goed persoonlijk advies van onze adviseurs maak je de juiste keuze. Dat kan je op korte en lange termijn veel voordeel opleveren. En je weet beter waar je nu en in de toekomst aan toe bent. Dat geeft grip en rust.

De SNS Adviseur kijkt goed naar je financiële situatie en wensen. Je krijgt een advies dat past bij je levensfase en gezinssituatie nu, én bij de plannen die je voor de toekomst hebt.

Meer over advies bij SNS

De kosten van advies

Regel het zelf bij SNS

Weet je al wat je wilt en heb je genoeg verstand van bankproducten, zoals lijfrentes? Als je slaagt voor een kennis- en ervaringstoets kun je onze producten ook telefonisch aanvragen. We geven je dan geen advies, maar wel informatie over onze producten. Je betaalt geen advieskosten. Voor het afsluiten betaal je € 250.

Aanvragen: met of zonder advies?

We zijn er voor je

Heb je een vraag? Bij ons hoef je nooit lang op een antwoord te wachten. Als je ons belt, krijg je meteen een medewerker aan de lijn: je komt dus niet eerst in een keuzemenu.

Afspraak met een adviseur

Afspraak met een adviseur

Wil je met iemand praten over sparen voor later? We kunnen je goed helpen en adviseren.
Pensioen: dit kun je doen

Pensioen: dit kun je doen

Of je nou jong bent, bijna met pensioen of al niet meer werkt: lees onze artikelen over pensioen.