SNS Lijfrente Sparen aanvragen

SNS Lijfrente Sparen kun je met of zonder advies aanvragen. Lees meer over het aanvragen en de kosten.


Goed om te weten: Je kunt SNS Lijfrente Sparen afsluiten tot en met het 5e jaar na het jaar waarin je de AOW- leeftijd hebt bereikt.

Aanvragen met advies

Als je weinig verstand hebt van producten zoals SNS Lijfrente Sparen, dan kun je dit product alleen afsluiten na advies van een financieel adviseur. Met een persoonlijk advies kijkt de SNS Adviseur goed naar je financiële situatie nu en je wensen in de toekomst. Zo weet je of SNS Lijfrente Sparen past bij jouw situatie.

SNS Lijfrente Sparen met persoonlijk advies aanvragen

 1. Afspraak maken
 2. Kennismakingsgesprek
 3. Adviesgesprek
 4. Product aanvragen

Kosten SNS Lijfrente Sparen met advies

Het oriëntatiegesprek is gratis. Voor het advies en het aanvragen en afsluiten van SNS Lijfrente Sparen betaal je € 125 per uur. Afhankelijk van je persoonlijke situatie en jouw wensen is onze adviseur meer of minder tijd kwijt.

De adviseur spreekt altijd vooraf met je af hoeveel je betaalt voor zijn werkzaamheden. Kom meer te weten over financieel advies of maak meteen een afspraak.

Nu een afspraak maken

Aanvragen zonder advies

Weet je al precies wat je wilt en heb je geen advies nodig? Dan helpen we je graag met het telefonisch aanvragen van SNS Lijfrente Sparen. We geven je informatie over het product maar we geven dan geen advies.

SNS Lijfrente Sparen zonder persoonlijk advies aanvragen

 1. Telefonische afspraak maken
 2. Kennis- en ervaringstoets
 3. Product aanvragen

  Is aanvragen zonder advies iets voor jou?

  Wil je SNS Lijfrente Sparen telefonisch aanvragen zonder ons advies? Dan moet je eerst een kennis- en ervaringstoets maken. Met deze toets bepalen we of je ervaring hebt met vergelijkbare producten en er voldoende van weet. Ben je geslaagd voor de toets? Dan kun je zelf zonder advies een product aanvragen.

  We helpen je dan alleen met het aanvraag- en afsluitproces. Blijkt uit de toets dat je onvoldoende kennis of ervaring hebt? Dan kun je dit product alleen met advies van ons afsluiten. Vraag je het product zonder advies aan? Dan bepaal je zelf of dit product goed bij je past. Je krijgt geen advies van ons.

  In deze situaties kun je dit product niet aanvragen zonder advies:

  • Je inleg is groter dan € 200.000.
  • Je wilt een nabestaandenlijfrente aanvragen.
  • Je wilt vanuit een BV een lijfrente, Fiscale Oudedagsreserve of stakingswinst inleggen.

  Wil je SNS Lijfrente Sparen aanvragen zonder advies? Bel ons: 030 - 633 30 00.

  Kosten SNS Lijfrente Sparen zonder advies

  Als je geslaagd bent voor de kennis- en ervaringstoets kun je voor € 250 SNS Lijfrente Sparen telefonisch aanvragen. Je krijgt dan geen advies.

  Afspraak met een adviseur

  Afspraak met een adviseur

  Wil je met iemand praten over sparen voor later? We kunnen je goed helpen en adviseren.