Overzicht van je geldzaken met het Plinkr Platform

Een eenvoudig overzicht van je geldzaken, wie wil dat nu niet? Daarom zet een groep SNS Adviseurs het Plinkr Platform in. Dat is een online tool die je als klant kunt gebruiken om je geldzaken op een rij te zetten. Wil je graag meer grip krijgen op je geldzaken? En lijkt het je leuk om het Plinkr Platform samen met ons uit te proberen? Laat het je SNS Adviseur weten. Je krijgt dan toegang tot een eigen digitale omgeving, met handige app.

Wat kun je met het Plinkr Platform?

Met het Plinkr Platform breng je je geldzaken in kaart. Zo zet je in het budgetoverzicht makkelijk al je inkomsten en uitgaven onder elkaar. Ook zitten er in het Plinkr Platform handige hulpmiddelen om met je administratie aan de slag te gaan. Zo kun je contracten makkelijk opzeggen en bereken je simpel welk boodschappenbudget past bij jouw huishouden. En misschien heb je recht op toeslagen. Plinkr helpt je dat uit te zoeken. Wil je meer weten over een financieel onderwerp? Dan vind je in de bibliotheek veel informatie.

Plinkr inkomsten en uitgaven

Sparren met een adviseur

Het Plinkr Platform geeft je veel inzicht. En laat zien waar mogelijk ruimte is om je financiële situatie te verbeteren. Je vult zelf al je gegevens in Plinkr in. Daarna bespreek je samen met je adviseur je persoonlijke situatie.

Plinkr platform - uil met ordner

Wat gebeurt er met je gegevens?

Wil je het Plinkr Platform uitproberen? Dan maak je samen met je SNS Adviseur een account aan. Je vult zelf je gegevens in. Die zitten dan in het platform en worden niet met ons gedeeld. Wil je weten hoe Plinkr omgaat met je gegevens? Kijk dan op plinkr.nl/privacy.

Goed om te weten

In het Plinkr Platform kun je contracten met elkaar vergelijken. Wij zijn niet betrokken bij deze vergelijkers en ontvangen geen provisie. Je kunt deze vergelijkers zelf gebruiken. Je SNS Adviseur bespreekt alleen de producten met je die je via ons kunt afsluiten en adviseert niet over andere producten. Ook begeleidt je SNS Adviseur je niet bij het afsluiten van contracten voor andere producten en geeft hij geen fiscaal advies.

Hoe lang kun je het platform uitproberen?

Je mag het Plinkr Platform zo lang gebruiken als je wilt. Eind 2021 kijken we of het Plinkr Platform onze verwachtingen - en vooral ook die van onze klanten - heeft waargemaakt. En of we het gaan aanbieden aan al onze klanten.

Meer weten?

Heb je vragen? Bel ons op 030 633 30 00. Of maak een afspraak om langs te komen in de SNS Winkel. We helpen je graag.

Plinkr platform - uil administratie

Informatie en verantwoordelijkheid

De informatie in het Plinkr Platform is niet van ons, maar van Plinkr. Wij zijn er niet aansprakelijk voor dat alle gegevens die in het platform staan ook kloppen of dat je de beste aanbieding krijgt voor jouw persoonlijke situatie. We zijn er ook niet verantwoordelijk voor dat de gegevens die jij invoert juist zijn. Check daarom altijd goed de gegevens die je in het Plinkr Platform zet.

Onze contactgegevens op een rij

Onze contactgegevens op een rij

Bel ons, stuur een mail, stel je vraag via social media of ga naar 1 van de bijna 200 SNS Winkels.
Meer nieuws

Meer nieuws

Bekijk ons laatste nieuws, onze acties en campagnes.