Klanten ASN Bank, RegioBank en SNS testen nieuwe functies in mobiel bankieren app

Persberichten
30-08-2018
Vanaf deze week kunnen klanten van ASN Bank, RegioBank en SNS (allen onderdeel van de Volksbank) de nieuwste functies en ideeën op het gebied van mobiel bankieren zelf testen. Dit kan in de bèta-app Sl!m mobiel bankieren.

Sl!m mobiel bankieren

De app Sl!m is een kopie van de mobiel bankieren app mét de nieuwste functies en modellen die in ontwikkeling zijn. Bedoeld voor klanten die de nieuwste ideeën in ‘bèta’ willen testen. En werkt een nieuwe functie goed? Dan komt het in de ‘gewone’ mobiel bankieren app. Sl!m test de nieuwste technologieën zoals kunstmatige intelligentie. Zo geeft de klant samen met haar bank vorm aan de toekomst van mobiel bankieren.

Nieuw: Mijn budget

Een mooi voorbeeld van een nieuw functie is Mijn budget. Met deze nieuwe functie zie je hoeveel je nog kunt besteden tot je volgende inkomen op je rekening staat. In het overzicht van Mijn budget staan je verwachte vaste inkomsten en uitgaven en je budget. Dit helpt gebruikers goed op hun geld en uitgaven te letten.

Blijf ook mobiel bankieren gebruiken

Sl!m is net zo veilig als mobiel bankieren en klanten kunnen het gebruiken voor bijna al hun bankzaken. Testers dienen ook de mobiel bankieren app van hun eigen bank (ASN Bank, RegioBank of SNS) op hun telefoon of tablet te behouden, want je kunt Sl!m niet gebruiken om te betalen met iDEAL. Bovendien kan het voorkomen dat Sl!m soms tijdelijk niet goed werkt doordat nieuwe functies nog niet zijn uitontwikkeld.

De Volksbank & innovatie

De Volksbank wil innoveren op een manier die bijdraagt aan onze missie bankieren met de menselijke maat: we willen er zijn voor mensen, in goede en in slechte tijden. We richten ons op het vergroten van duurzaamheid en financiële weerbaarheid. Op het gebied van innovatie ontwikkelen we hiervoor oplossingen die onze klanten verder helpen. Dat doen we bijvoorbeeld via hackathons, met de bèta bankieren app van onze merken en door samen te werken met diverse startups en ideeontwikkelaars.

Vragen over dit bericht? Neem contact op met Sijmen Veenstra, 06-30906119.