SNS wint bronzen Esprix Award voor ‘Heel Normaal’-campagne

Nieuwsberichten
21-04-2017

De ‘Heel Normaal’-campagne van SNS, met Bennie Jolink in de hoofdrol , is gisteren bekroond met een bronzen Esprix Award in de categorie Business to Consumer (consumentencampagne). Esprix is de vakprijs voor de beste marketingcommunicatie-campagnes. De jury koos de langlopende ‘Heel Normaal’-campagne om het zeer goede resultaat. Ook prees de jury de nieuwe producten en noemde de campagne “echt anders en onderscheidend”.  

Campagne Heel Normaal

De bekroonde campagne liep vanaf de start van de merkcampagne ‘Heel Normaal’ in september 2014 tot en met 2016. In de Heel Normaal-campagne heeft SNS laten zien hoe zij in ruim 2 jaar de bankenwereld op zijn kop zette en bankieren heel normaal maakte.

Dit is de 3e Esprix Award voor SNS. In 2016 werd de campagne 'SNS Hypotheek Looptijdservice' ook bekroond met deze vakprijs.

Esprix Awards

Esprix zet de meest succesvolle marketingcommunicatiecampagnes in de schijnwerpers. De afgelopen jaren is de Esprix-jury uitgegroeid tot de meest prestigieuze marketingcommunicatiejury van Nederland. Creatieven en marketeers kiezen samen het beste werk van Nederland. Ze beoordelen inzendingen zowel op het creatieve idee als op het resultaat. Dit jaar waren er 34 campagnes genomineerd, verdeeld over 11 categorieën.

Meer informatie over de Esprix