SNS Betalen: hoogste score 2016 door Moneyview

Nieuwsberichten
22-07-2016
Voor het 3e jaar op rij heeft SNS Betalen de hoogste score van onafhankelijk productvergelijker MoneyView gekregen voor betaalrekeningen. SNS Betalen kreeg van Moneyview vijf sterren voor prijs en voorwaarden.


Waar de rekening dan in uitblinkt? SNS onderscheidt zich vooral met de mogelijkheid om 3 dagen rood te staan zonder dat dat de klant rente betaalt, rente die de klant krijgt over zijn of haar geld tot €5.000 en dit jaar ook met de nieuwe aankoopverzekering.

5 sterren voor prijs

MoneyView beoordeelt elk jaar de verschillende betaalrekening voor particulieren. Dit jaar vergeleken ze 13 rekeningen op prijs en voorwaarden. Voor de prijs heeft Moneyview gekeken naar de standaard kosten per jaar, de kosten voor een 2e bankpas en creditcard, de rente die de klant krijgt over zijn of haar geld op de betaalrekening en de rente die de klant betaalt bij roodstand.

5 sterren voor voorwaarden

Voor de voorwaarden heeft de productvergelijker gelet op:

  • de rente voor rood staan
  • de mogelijkheden om contant geld te storten
  • mobiel bankieren
  • online inkomsten en uitgaven in kaart brengen
  • mogelijkheid om rood te staan.

Een nieuw onderdeel dat Moneyview dit jaar heeft meegenomen is de aankoopverzekering voor spullen die de klant koopt met zijn of haar bankpas. SNS Betalen is de enige betaalrekening die deze verzekering biedt.

Over MoneyView

MoneyView is het onafhankelijke onderzoeks- en benchmarkinstituut voor financiële dienstverleners. MoneyView volgt op dagelijkse basis de productontwikkelingen op het gebied van levensverzekeringen, pensioenen, hypotheken, schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen, beleggingsproducten en bancaire producten.

Het persbericht en gehele rapport van moneyview: