Even voorstellen: de Volksbank N.V.

Even voorstellen
27-09-2016

SNS is samen met BLG Wonen, ASN Bank en RegioBank onderdeel van SNS Bank N.V. Vanaf 1 januari verandert deze naam. SNS Bank N.V. heet dan de Volksbank N.V.

Het verhaal van de Volksbank

Nederlanders willen banken weer begrijpen en vertrouwen. Er is behoefte aan een maatschappelijke, mensgerichte bank: een stabiele bank die eenvoudige, nuttige en betaalbare producten biedt en die haar verantwoordelijkheid neemt. Die bank willen wij zijn en daar hoort een andere naam bij. Daarom gaat SNS Bank N.V. verder als de Volksbank. De Volksbank staat voor:

  • Een familie van bankmerken waar iedereen zich thuis voelt.
  • 1 missie: bankieren met de menselijke maat.
  • En 1 ambitie: het vervullen van de maatschappelijke wens om banken toegankelijk en voor iedereen te laten zijn.

Bij de Volksbank horen naast SNS ook ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen. Met deze merken gaat de Volksbank verder waarmee we 200 jaar geleden zijn begonnen: goed op het geld van Nederlanders passen dat zij gebruiken om mee te betalen, te sparen of te wonen.

SNS blijft SNS

Wij blijven gewoon SNS. Je houdt dezelfde rekeningen, verzekeringen en/of hypotheek. Ook onze dienstverlening blijft zoals je die van ons gewend bent.

Voortaan 1 bankvergunning voor de Volksbank

Om goed voorbereid te zijn op toekomstige wet- en regelgeving gebruiken alle banken van de Volksbank straks dezelfde bankvergunning. Daardoor vervallen de aparte bankvergunningen van ASN Bank N.V. en RegioBank N.V. Goed om te weten: het samenwerken onder 1 bankvergunning heeft gevolgen voor de bescherming van je geld door het depositogarantiestelsel.

Ben je klant bij een van de merken? Dan krijg je bericht over deze veranderingen en wat het voor jou betekent. Nu alvast meer weten?