tekst browser
SNS Bank

Geef je mening

Sjoerd van Keulen (SNS Reaal) Topman van het Jaar 2007

15 januari 2008 - Sjoerd van Keulen, bestuursvoorzitter van SNS Reaal, is maandagavond uitgeroepen tot Topman van het Jaar 2007. Hij ontving de bijbehorende award tijdens het Nationale Management Diner in Noordwijk aan Zee. Naast Van Keulen waren genomineerd: Harold Goddijn (TomTom), Harrie Noy (Arcadis), Hans Wijers (Akzo Nobel) en Ad van Wijk (Econcern).De verkiezing is een gecombineerde vak- en publieksprijs van de lezers van het internetmagazine Managersonline.nl, het tijdschrift Fem Business en de leden van Managers Netwerk Nederland (MNN). Na een voordrachtsronde stelde een jury, samengesteld door Fem Business, de top vijf van finalisten op.

In het juryrapport wordt de bescheiden Van Keulen geprezen om de introductie van slimme, innovatieve producten zoals SNS Fundcoach, dat beleggingsfondsen voor iedereen bereikbaar maakte op een moment dat particulieren gefrustreerd waren met de handel in aandelen. "De SNS-bank is op lokaal niveau goed zichtbaar en weet daarmee de sympathie van klanten te winnen. Op de competitieve spaarmarkt houdt de bank daardoor goed stand. Met het geld van de beursintroductie van 2006 kocht Van Keulen achtereenvolgens de hypothekentak van Bouwfonds en de verzekeraars AXA Nederland en Zwitserleven. SNS Reaal is nu de grootste levensverzekeraar van Nederland. De ingrediƫnten voor een stijgende beurskoers in de komende jaren zijn daarmee volop aanwezig," aldus het
juryrapport".

De jury bestond dit jaar uit publicist en adviseur Burt Rost van Tonningen, hoogleraar Strategisch Management Henk Volberda, Bob de Groot (partner bij Ebbinge & Company) en hoofdredacteur Arne van der Wal van Fem Business. De verkiezing Topman van het Jaar wordt sinds 1997 georganiseerd door Managers Netwerk Nederland, de website Managersonline.nl en het tijdschrift FEM Business. Vorig jaar werd Abel Slippens (Sligro Food Group) verkozen tot Topman van het Jaar. Hij werd voorgegaan door Peter Elverding (DSM, 2005), Gerard Kleisterlee (Philips, 2004), Jaap Blokker (Blokker Holding, 2003), Ad Scheepbouwer (KPN, 2002), Karel Vuursteen (Heineken, 2001), Cor Boonstra (Philips, 2000), Cees van der Hoeven (Ahold, 1999) , Kees Storm (Aegon, 1998) en Frits Goldschmeding (Randstad, 1997).


 

Service & contact

Online antwoord op je vraag?

Contact

SNS Bank op Facebook SNS Bank op Twitter SNS Community