tekst browser
SNS Bank

Geef je mening

Zoek een winkel of geldautomaat

Vul hieronder de postcode in:

Of vul de straat en plaats in:


 

SNS Fondsen scoren weer hoog

06-08-09 - 13:06 uur

Het SNS Euro Liquiditeitenfonds staat in het tweede kwartaal van 2009 op nummer 1 in de Elsevier Top 100. Het eerste kwartaal van 2009 was dit ook het geval. Het gemiddelde rendement is 3,41% per jaar. Ook het SNS Euro Obligatiefonds scoorde weer zeer goed. Het fonds steeg van de 5e naar de 4e plaats.


13 van de 15 SNS Beleggingsfondsen in de Top 100

Maar liefst 13 van de SNS Beleggingsfondsen staan dit keer in de Top 100 van Elsevier. In totaal komen 15 SNS Beleggingsfondsen in aanmerking voor de Top 100. Dit betekent dat 87% van de SNS Fondsen in de Top 100 staat.

Er zijn 2 voorwaarden om in aanmerking te komen voor de Top 100. Beleggingsfondsen moeten minimaal 5 jaar bestaan én ze moeten beursgenoteerd zijn in Nederland. Hierdoor zijn SNS Optimaal Blauw en SNS Opkomende Landen Aandelenfonds uitgesloten van deelname.

Vergelijking met de concurrenten

In het eerste halfjaar van 2009 hebben de SNS Beleggingsfondsen tweederde van de concurrenten verslagen. Gemiddeld genomen doen wij het dus beter dan het grootste deel van onze concurrenten.


 

SNS Mobiel Bankieren app

Met de SNS Mobiel Bankieren app zie je overal het saldo op je rekeningen en boek je veilig en snel geld over met je pincode.

Meer over SNS Mobiel bankieren app


IBAN opzoeken

Vul bij rekeningnummer altijd IBAN in.
Heb je het IBAN niet bij de hand?

IBAN opzoeken