De Ruimte Groningen

De Ruimte is een unieke plek in Groningen waar je wijzer wordt over geldzaken. Je wandelt er binnen voor een goed gesprek met een van onze adviseurs of voor een lekkere kop koffie. Ook kun je er inspirerende workshops volgen. Het team van Ingeborg Wilts heet je er van harte welkom.


Oeps! Geen video

Je kunt de video over dit onderwerp niet kijken omdat je een vereiste cookie hebt uitgeschakeld. Toch zien?
Kies een andere cookie-instelling
Of kijk deze video op youtube.com

Over de Ruimte Groningen

De Ruimte in Groningen ligt in Paddepoel en is een plek waar je financiële vragen kunt stellen én beantwoorden. En waar je samen met stadsgenoten bijdraagt aan een financieel gezonder en mooier Groningen. Haal een kop koffie en ga actief aan de slag bij georganiseerde events over geldzaken. Of schuif aan bij de studenten van WIJS. De ene maand kom je in de Ruimte van alles te weten over werken & leren, de andere maand staat ondernemen of beleggen centraal.

Leuk om te weten: Deze activiteiten organiseren we zelf, maar worden ook door andere mensen uit de omgeving georganiseerd. Zo delen we kennis met elkaar.

Een plek voor iedereen

De Ruimte in Groningen is er voor iedereen: jong, oud, ondernemer, zzp’er, klant of geen klant. De Ruimte helpt je aan een netwerk waarin je elkaar helpt met allerlei vragen over geld en andere financiële zaken. Je bespreekt je ondernemersplannen en kijkt samen met ons hoe je deze kunt financieren. Inspireer elkaar en deel je kennis.

Alledaagse bankzaken

Ben je klant bij ons? Dan kun je voor je alledaagse bankzaken bij het Servicepunt van de Ruimte in Groningen terecht. 

Activiteiten

In de Ruimte Groningen organiseren we allerlei workshops, informatieavonden en webinars. Bekijk alle activiteiten en zie hoe je je aanmeldt.

Samenwerking met WIJS

Samen sta je sterker. Daarom bundelen we onze krachten met de studenten van WIJS. Deze studenten denken bijvoorbeeld met je mee bij het schrijven van een ondernemingsplan, of geven je het antwoord op een juridische vraag. Op deze manier doen studenten praktijkervaring op en kun jij weer verder. Win-win!

Adres en openingstijden

De Ruimte Groningen

Dierenriemstraat 106

050 - 409 45 83

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 9.00 - 18:00.
Zaterdag 10:00 - 17:00.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Je kunt ons bellen, mailen of een app sturen. We denken graag met je mee.