Ontmoetingsplek de Ruimte

De Ruimte is een unieke plek in de stad waar je wijzer wordt over geldzaken. Je wandelt er binnen voor een goed gesprek met een van onze adviseurs  en een lekkere kop koffie. Ook kun je er inspirerende workshops volgen en worden er regelmatig bijeenkomsten georganiseerd. Er is een Ruimte in Maastricht en er is een Ruimte in Groningen.

De Ruimte in 't kort

  • Ontmoetingsplek met lekkere koffie
  • Laagdrempelig in gesprek over geldzaken
  • Workshops en inspiratie
  • Voor iedereen, ook als je geen klant bij ons bent

Geldzaken bespreekbaar

Zou beleggen iets voor je zijn of past ‘gewoon’ sparen toch meer bij je? Hoe maak je met een overspannen huizenmarkt het meeste kans op een huis? Geldzaken houden iedereen in meer of mindere mate bezig. En vragen over geld kunnen tot onnodig veel stress leiden en zelfs effect hebben op je gezondheid en sociale contacten. Financiële kennis moet daarom voor iedereen toegankelijk zijn. Ook als je geen klant bij ons bent.

Laagdrempelig

Mensen financieel sterker maken zit in ons DNA, dat doen we al sinds 1817. Met meer financiële kennis kun je je financiële welzijn verbeteren. Maar dan moet de drempel om over geldzaken te praten omlaag. Daarom is de Ruimte informeel, laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Een ontmoetingsplek met workshops, inspirerende gesprekken en lekkere koffie. Kom eens langs en stel je vragen.

Workshops en bijeenkomsten

In de Ruimte worden allerlei activiteiten georganiseerd. Denk aan workshops over hoe je een eigen bedrijf start of hoe je eerder met pensioen kunt gaan. Of een inspirerende bijeenkomst met een loopbaancoach waarin je nét dat laatste duwtje krijgt om te solliciteren op een andere baan. Bijna alle activiteiten zijn gratis en worden door onszelf georganiseerd, of door mensen uit de omgeving.

Vestigingen de Ruimte

Je vindt de Ruimte in Groningen en Maastricht, met allebei een eigen activiteitenkalender. Loop vooral eens binnen!

De Ruimte Groningen

De Ruimte Maastricht

Heb je een vraag?

Heb je een vraag?

Je kunt ons bellen, mailen of een app sturen. We denken graag met je mee.